18.5 C
Província de Tarragona
Divendres, juny 21, 2024

Fotos amb finalitat solidària

Material a l'estudi del fotògraf Lluc Queralt (foto: DAVID OLIETE)
Material a l’estudi del fotògraf Lluc Queralt (foto: DAVID OLIETE)

La imatge que obre l’article correspon a l’estudi del fotògraf i pintor tarragoní Lluc Queralt, a la plaça del Pallol. És una de les 193 fotografies que es poden veure aquests dies -fins al diumenge 4 d’octubre- al Tinglado 4 del Moll de Costa en l’exposició ‘Dos anys del Fet a Tarragona’ amb una àmplia i variada mostra de l’obra de David Oliete.

 

La foto que ens ensenya el material de feina del Lluc ja és propietat d’un dels visitants a l’exposició. A uns preus simbòlics que van dels 10 als 40 euros, totes les fotografies de l’exposició estan a la venda amb una finalitat solidària. Els diners recaptats aniran destinats a l’escola Solc, instal·lada a l’Antiga Laboral, un centre que treballa amb nens i joves amb discapacitats.

 

De moment, s’han venut una trentena llarga de fotografies. Les de tamany més gran corresponen a dotze personatges i dotze espais de Tarragona: Maria Antònia Ferrer, Lluís Gavaldà, Joan Guinovart, Rosa M. Virolès, Manel Sanromà, Joan Negrié, Griselda Pastor, Paco Xammar, Anton Valero, Coia Valls, Àngel Òdena i el propi Lluc Queralt, d’una banda, i Tabacalera, Savinosa, Chartreuse, Mercat, Presó, Teatre Metropol, mesquita de Camp Clar, Cooperativa Obrera, l’antic pòsit de pescadors, la Laboral i les festes de Santa Tecla, d’una altra.

 

A més, s’hi exposen en forma de mosaic altres 128 fotografies, de tamany més petit, que protagonitzen centenars de tarragonins -la majoria, anònims- que han aparegut als articles i reportatges dels primers dos anys de vida de la revista.  Les imatges seran lliurades als seus compradors a partir del 6 d’octubre, un cop tancada l’exposició, i al cap d’uns dies el FET a TARRAGONA anirà a l’escola SOLC  per lliurar-ne la recaptació obtinguda.

 

Al Tinglado 4 del Port podeu omplir un formulari per reservar la fotografia que voleu comprar. També la podeu reservar directament clicant aquí. El FET us demana un gest simbòlic amb l’escola SOLC aprofitant la celebració del segon aniversari de la revista.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here