13.4 C
Província de Tarragona
Dilluns, març 4, 2024

Es distribueixen les fotos de l’exposició dels dos anys

La Savinosa, en una imatge del 2014, és una de les fotografies adquirides (foto: DAVID OLIETE)
La Savinosa, en una imatge del 2014, és una de les fotografies adquirides (foto: DAVID OLIETE)

Aquesta setmana ha començat la distribució de les fotografies de David Oliete comprades per subscriptors i altres amics del FET a TARRAGONA que van visitar l’exposició del mes de setembre al Tinglado 4 del Moll de Costa. En total s’han adquirit 58 fotos de diferents tamanys i preus i s’han recaptat 1.500 euros que aniran destinats a l’escola Solc, un centre que educa nens i nenes amb discapacitats diverses i que forma part del recinte de l’antiga Universitat Laboral de Tarragona.

 

Les imatges adquirides pels lectors corresponen al Teatre Metropol, la Savinosa, la Tabacalera, la Cooperativa Obrera, el Mercat en ple procés de remodelació, elements petits i grans del Seguici Popular, i personatges populars o tarragonins anònims que han protagonitzat les pàgines dels primers dos anys de vida de la revista.

 

L’exposició amb finalitat solidària -visitada per 1.600 persones- ha estat la principal activitat cultural organitzada pel FET a TARRAGONA per celebrar el seu segon aniversari. En aquest període de temps la revista s’ha consolidat amb més de 530 subscriptors, la venda en quioscos i llibreries, i una proposta de periodisme de qualitat elaborat sense presses. El digital també s’ha consolidat amb la publicació d’un o dos articles diaris en forma de cròniques, anàlisis i reflexions sobre l’actualitat de la ciutat de Tarragona.

Detall del Teatre Metropol, obra de Jujol, una altre foto adquirida amb finalitat solidària (foto: DAVID OLIETE)
Detall del Teatre Metropol, obra de Jujol, una altre foto adquirida amb finalitat solidària (foto: DAVID OLIETE)
Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here