Advertisement Advertisement Advertisement
18.3 C
Província de Tarragona
Divendres, març 24, 2023

2015: El ‘procés’ acapara l’interès dels lectors del ‘Fet’ digital

Manifestació a la Meridiana de Barcelona, el passat Onze de Setembre (foto: Fet a Tarragona)
Manifestació a la Meridiana de Barcelona, el passat Onze de Setembre (foto: Fet a Tarragona)

Onze de Setembre de 2015. Per quart any consecutiu, centenars de milers de catalans es manifesten al carrer per reclamar un estat propi. L’avinguda Meridiana de Barcelona n’és l’escenari. Unes hores abans ha arrencat la campanya per a les eleccions del 27 de setembre que buscarà aclarir el suport a la independència.

 

En aquell context, un article de la cineasta catalana Isabel Coixet publicat al diari El Pais provoca una rèplica immediata i “indignada” del periodista del FET a TARRAGONA,  Enric Garcia Jardí. Aquella ‘Carta a Isabel Coixet’ escrita poques hores després de la Diada ha estat, de llarg, l’article més llegit del 2015 en aquest digital: més de 23.000 visites en només tres mesos. És tan recomanable que us convido a rellegir-lo en aquests dies tan apassionants del moment polític del nostre país.

 

També al setembre van tenir un gran seguiment entre els lectors del FET els articles al voltant de les eleccions catalanes. Hi van participar l’enginyer i portaveu de Societat Civil Catalana a Tarragona, Joan Miquel Carrillo, amb ‘Més enllà de la il·lusió’; el professor de Dret Constitucional de la URV, Jordi Jaria, amb ‘Més ençà de la il·lusió’; i el periodista del FET, Albert Ollés amb ‘Carta d’agraïment a Joan M. Carrillo’.

 

L’any que s’acaba, però, ens deixa altres arguments que han estat seguits amb interès pels lectors a la xarxa:

L’adéu incomprensible del Cafè Metropol.

El terratrèmol polític de les eleccions municipals de maig a Tarragona.

L’ascens del Nàstic a Segona Divisió A

 

El digital FET a TARRAGONA, que renova a diari els seus continguts, ha publicat al llarg de 2015 més de 420 articles. La cultura, la política, l’esport i les entitats socials n’han estat els principals protagonistes. Les estadístiques de l’exercici indiquen que més de 157.000 usuaris han llegit les cròniques i els articles d’opinió del FET. Gràcies a tots per la vostra confiança.

FELIÇ 2016!!!

Presentació dle número 12 del 'Fet a Tarragona'  (juliol 2015) al jardí del Cafè Metropol, que pocs mesos després va tancar al públic (foto: Fet a Tarragona)
Presentació dle número 12 del ‘Fet a Tarragona’ (juliol 2015) al jardí del Cafè Metropol, que pocs mesos després va tancar al públic (foto: Fet a Tarragona)
Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here