Carregant ...

Segona visita guiada a les Muralles

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Un moment de la visita guiada a les Muralles del passat 2 d'abril amb el professor Ruiz de Arbulo. Foto: FET a TARRAGONA

Un moment de la visita guiada a les Muralles del passat 2 d’abril amb el professor Ruiz de Arbulo. Foto: FET a TARRAGONA

Aquest proper dissabte 30 d’abril, el catedràtic d’Arqueologia de la URV, Joaquin Ruiz de Arbulo, dirigirà una nova visita a les Muralles romanes amb un grup de 40 subscriptors i amics del FET a TARRAGONA. Es tracta de la segona edició de l’activitat organitzada per la revista per complementar els continguts del fascicle del col·leccionable de Tàrraco que coordina el propi Ruiz de Arbulo i que es va distribuir amb l’últim número del FET.

El passat 2 d’abril es va fer una primera visita, molt ben valorada per tots els participants. L’èxit de la convocatòria ha obligat a fer una segona visita. Als subscriptors inscrits que, per algun motiu d’última hora, no puguin assistir-hi, els demanem que ens ho comuniquin per deixar plaça a altres persones interessades. Si algú s’hi vol apuntar, cal que enviï un correu electrònic a l’adreça: subscripcions@fetatarragona.cat L’activitat és gratuïta i exclusiva per als subscriptors de la revista.

Mentrestant, l’equip de Ruiz de Arbulo a la URV ultima els detalls del tercer fascicle del col·leccionable que està dedicat al Fòrum de la Colònia. La revista i el fascicle sortiran al carrer el dimarts 10 de maig.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *