25.2 C
Província de Tarragona
Divendres, juliol 19, 2024

Segona visita guiada a les Muralles

Un moment de la visita guiada a les Muralles del passat 2 d'abril amb el professor Ruiz de Arbulo. Foto: FET a TARRAGONA
Un moment de la visita guiada a les Muralles del passat 2 d’abril amb el professor Ruiz de Arbulo. Foto: FET a TARRAGONA

Aquest proper dissabte 30 d’abril, el catedràtic d’Arqueologia de la URV, Joaquin Ruiz de Arbulo, dirigirà una nova visita a les Muralles romanes amb un grup de 40 subscriptors i amics del FET a TARRAGONA. Es tracta de la segona edició de l’activitat organitzada per la revista per complementar els continguts del fascicle del col·leccionable de Tàrraco que coordina el propi Ruiz de Arbulo i que es va distribuir amb l’últim número del FET.

 

El passat 2 d’abril es va fer una primera visita, molt ben valorada per tots els participants. L’èxit de la convocatòria ha obligat a fer una segona visita. Als subscriptors inscrits que, per algun motiu d’última hora, no puguin assistir-hi, els demanem que ens ho comuniquin per deixar plaça a altres persones interessades. Si algú s’hi vol apuntar, cal que enviï un correu electrònic a l’adreça: subscripcions@fetatarragona.cat L’activitat és gratuïta i exclusiva per als subscriptors de la revista.

 

Mentrestant, l’equip de Ruiz de Arbulo a la URV ultima els detalls del tercer fascicle del col·leccionable que està dedicat al Fòrum de la Colònia. La revista i el fascicle sortiran al carrer el dimarts 10 de maig.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here