23.7 C
Província de Tarragona
Divendres, juliol 1, 2022

El ‘Fet’ regala una subscripció a la Festa de les Petxines

Coberta del número 18 del FET a TARRAGONA. Foto: DAVID OLIETE
Coberta del número 18 del FET a TARRAGONA. Foto: DAVID OLIETE

Un any més, el FET a TARRAGONA col·labora activament en la Festa de les Petxines, la trobada anual de la demarcació de Tarragona del Colegi de Periodistes de Catalunya. La festa del 2016 se celebra aquest dijous al vespre a l’espai terrasa Les Granotes, al Parc de l’Amfiteatre. El periodista, dramaturg i escriptor Toni Orensanz (Falset, 1970) rebrà la distinció de la Petxina Daurada en reconeixement a la seva trajectòria professional.

 

Orensanz va publicar fa pocs mesos el llibre El nazi de Siurana (Ara Llibres), un treball d’investigació periodística en què rebel·la la veritable identitat d’un alpinista belga que va viure a Siurana.  Al llarg de la seva trajectòria professional, el periodista del Priorat ha col·laborat en nombrosos mitjans de comunicació de les comarques tarragonines i de Barcelona. També ha treballat a diverses productores audiovisuals i ha publicat una quinzena d’obres literàries.

 

A la festa dels periodistes tarragonins s’escollirà la Petxina Tancada, que vol ser un toc d’atenció a aquella font informativa que, pel seu hermetisme, ha dificultat la tasca dels mitjans, i la Petxina Oberta, que reconeix la font informativa que atèn amb rigor i diligència les peticions dels periodistes.

 

Entre els assistents a la festa, el FET a TARRAGONA sortejarà una subscripció anual a la revista que inclou el número 18 -que ha sortit aquesta setmana al carrer-  i a més, els tres primers fascicles ja publicats des de principis d’any i les cobertes del col·leccionable TARRACO, PATRIMONI MUNDIAL. UNA NOVA VISIÓ que elabora amb gran rigor i reconstruccions espectaculars un equip d’arqueòlegs i arquitectes de la URV.

Una de les reconstruccions del teatre de Tàrraco que apareix al fascicle del FET. Autor: FERRAN GRIS
Una de les reconstruccions del teatre de Tàrraco que apareix al fascicle del FET a TARRAGONA. Autor: FERRAN GRIS
Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here