Carregant ...

Web renovada per celebrar el tercer aniversari

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Txomin Medrano treballant en la renovació de la pàgina web del FET a TARRAGONA a l'estudi de Mènsula. Foto: RICARD LAHOZ

Txomin Medrano treballant en la renovació de la pàgina web del FET a TARRAGONA a l’estudi de Mènsula. Foto: RICARD LAHOZ

Coincidint amb el tercer aniversari de la revista FET A TARRAGONA, renovem el disseny i els continguts de la pàgina web. L’il·lustrador i informàtic Txomin Medrano, de l’estudi Mènsula, hi ha introduït diversos retocs en els colors i el tipus i cos de lletra per facilitar-ne la lectura. També ha ampliat l’espai destinat als articles d’actualitat i als més llegits, i ha obert i distribuït noves seccions per destacar les signatures dels col·laboradors, els perfils de personatges tarragonins i els temes tractats en els números de la publicació en paper.

A més dels últims articles publicats, a la portada de la web trobareu aquests dies un especial dedicat a Santa Tecla i els continguts dividits per les seccions més seguides pels lectors: Cultura, Política i Esports. A partir d’ara podreu veure les portades de totes les revistes publicades en els primers tres anys de vida del FET. Més endavant podreu consultar els articles i reportatges que hem publicat en paper. A l’apartat ‘Signatures’ trobareu amb facilitat tots els continguts d’anàlisi i opinió publicats per un dels col·laboradors o periodistes del mitjà.

Aquesta és una de les iniciatives preparades per celebrar els tres anys d’aquesta aventura periodística que aposta per la qualitat, la reflexió i la modernitat. Fugint dels diaris convencionals i de l’obsessió per la immediatesa, el FET a TARRAGONA en format digital manté la filosofia d’origen: publicar un o dos continguts al dia, amb una preferència clara pels gèneres periodístics de la crònica i l’article d’anàlisi i opinió. Confiem que el disseny renovat us agradi i us ajudi a millorar la lectura dels continguts del FET.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *