Carregant ...

Preparem el número 25 del ‘Fet’: especial i diferent

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Albert Grau i Joan Sala, protagonistes de dues de les històries de Tarragona que explicarem al número 25 del FET. Foto: David Oliete.

Ara fa quatre anys, un grup de vuit periodistes preparàvem el primer número d’una revista de continguts culturals i socials que volia oferir a Tarragona qualitat fotogràfica, de disseny i textos. En un entorn molt dur -marcat per la crisi econòmica, la crisi dels mitjans de comunicació tradicionals i la revolució digital-, havíem decidit tirar endavant una publicació de paper per buscar la singularitat i un públic específic i enamorat de Tarragona. En un context de plena gratuïtat de la informació a Internet, nosaltres demanàvem al lector que pagui per accedir al periodisme rigorós i de qualitat.

Quatre anys després, aquell ‘miracle’ continua ben viu. La llista de periodistes que participen a l’aventura del FET a TARRAGONA s’ha incrementat de manera notable fins a sumar una vintena llarga de professionals, i el nombre de subscriptors que aporten només 30 € l’any ha anat augmentant paulatinament  -a poc a poc, però sense defallir-  fins arribar al nombre actual de 590.

LA REVISTA DE SETEMBRE CELEBRARÀ QUATRE ANYS DE SINGLADURA AMB LA PUBLICACIÓ DE 25 HISTÒRIES

El compromís dels subscriptors i d’un bon grapat d’anunciants ens permeten editar la revista bimestral (que ha anat acompanyada durant 10 números d’un col·leccionable excepcional sobre els monuments de Tarraco que són Patrimoni Mundial), renovar cada dia el portal web amb continguts diferenciats i organitzar nombroses activitats culturals, exclusives i gratuïtes, per als nostres subscriptors.

Aquest estiu el dediquem a preparar el número 25 de la revista, que coincidirà amb el quart aniversari del FET i que serà especial i diferent. La publicació tindrà com a eix 25 històries de persones vinculades a Tarragona que fan coses interessants a i per a la ciutat.

Històries de compromís, d’èxit, de perseverança, de solidaritat, d’innovació, de rivalitat ben entesa, de coratge, d’amistat i d’esforç. Històries, en alguns casos, poc conegudes i amb molts detalls per descobrir. Històries de persones dinàmiques, actives i emprenedores, que es mouen i que senten passió per Tarragona.

EL ‘FET’ 25 EL PRESENTAREM AMB UNA FESTA AL TEATRET DEL SERRALLO

Algunes d’aquestes històries enllaçaran les vivències i les opinions contrastades de dues persones, com les que apareixen a la fotografia que obre l’article: Albert Grau i Joan Sala. Els dos, des de perspectives i trajectòries diferents, l’un a la Colla Jove i l’altre als Xiquets de Tarragona, representen la Tarragona que ens agrada: la ciutat que es mou, moderna, dinàmica, activa, desacomplexada, optimista, sense victimismes, profundament arrelada a l’entorn i compromesa amb el futur polític del país en clau de sobirania.

Trobareu 25 històries interessants al número 25 del FET, que presentarem en un acte lúdic i festiu el dimecres 6 de setembre a les 19,30 hores al Teatret del Serrallo. Apunteu-vos aquesta data a l’agenda perquè volem celebrar amb vosaltres aquests quatre anys de singladura.

I, de moment, a gaudir de l’estiu.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 respostes a “Preparem el número 25 del ‘Fet’: especial i diferent”

 1. Josep Salvat ha dit:

  “representen la Tarragona que ens agrada: la ciutat que es mou, moderna, dinàmica, activa, desacomplexada, optimista, sense victimismes, profundament arrelada a l’entorn i compromesa amb el futur polític del país en clau de sobirania”.

  Això vol dir que la Tarragona que no és independentista no els agrada. Doncs, apa, que els hi vagi bé amb la revista i el web. Tota seva.

  Siau.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *