Advertisement Advertisement
Carregant ...

Una festa per celebrar els quatre anys del ‘Fet’

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

L’edifici de l’antiga Confraria de pescadors acull el teatret del Serrallo, on celebrarem la festa dels 4 anys del ‘Fet’. Marcat en vermell, el punt d’accés a la sala. Foto: Port de Tarragona.

Dimecres vinent, 6 de setembre, us esperem a les 19,30 h. al Teatret del Serrallo (l’edifici de ‘La Puda’) per celebrar el quart aniversari del FET a TARRAGONA. L’acte servirà per presentar el número 25 de la revista, especial i diferent, perquè inclou la publicació de 25 històries que representen la ciutat que més ens agrada.

Les 25 històries  tenen com a protagonistes persones que fan coses interessants aquí i que serveixen per projectar la millor cara de Tarragona. Històries d’èxit, perseverança, solidaritat, innovació, coratge, rivalitat ben entesa, esforç, generositat i compromís. Històries signades per disset professionals amb estils i formats diferents que retraten la pluralitat del FET.

US ESPEREM DIMECRES 6 A LES 19,30 AL TEATRET DEL SERRALLO AMB MÚSICA, AUDIOVISUAL I CONVIDATS

La sortida al carrer del número 25 coincideix amb el quart aniversari de la revista. El setembre de 2013 en publicàvem el primer número i el presentàvem en societat al Cafè Metropol. Des de llavors, els del FET hem organitzat actes públics de presentació de cadascú dels 24 números editats i aquesta vegada no serà diferent: us convoquem a una festa per celebrar amb subscriptors, lectors i anunciants aquesta trajectòria de quatre anys.

L’acte servirà per refermar la nostra idea de perseverar en oferir un producte periodístic singular, de qualitat, pensat i treballat amb temps. Volem seguir fent una revista digna de la millor Tarragona, de la ciutat que mira al país i al món sense complexos. Una revista que, volgudament, intenta explicar i interpretar el nostre entorn amb una mirada valenta i una profunda sensibilitat cultural i social.

Sala i escenari del teatret del Serrallo. Foto: Port de Tarragona.

Ens els minuts inicials de la festa, escoltarem la música en directe dels components d’un quartet de dixie de l’Small River Band, i ja a l’interior de l’edifici, projectarem el primer audiovisual de la sèrie ‘Presidentes. Castells amb veu de dona’, us presentarem els continguts i protagonistes del FET 25 i farem balanç d’aquests quatre anys de camí.

Recordeu: us esperem dimecres 6 de setembre a les 19,30 al teatret del Serrallo.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Una resposta a “Una festa per celebrar els quatre anys del ‘Fet’”

 1. Rafael Vidal Ragazzon ha dit:

  Felicitats ¡

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *