13.2 C
Província de Tarragona
Divendres, febrer 23, 2024

Una festa per celebrar els quatre anys del ‘Fet’

L’edifici de l’antiga Confraria de pescadors acull el teatret del Serrallo, on celebrarem la festa dels 4 anys del ‘Fet’. Marcat en vermell, el punt d’accés a la sala. Foto: Port de Tarragona.

Dimecres vinent, 6 de setembre, us esperem a les 19,30 h. al Teatret del Serrallo (l’edifici de ‘La Puda’) per celebrar el quart aniversari del FET a TARRAGONA. L’acte servirà per presentar el número 25 de la revista, especial i diferent, perquè inclou la publicació de 25 històries que representen la ciutat que més ens agrada.

 

Les 25 històries  tenen com a protagonistes persones que fan coses interessants aquí i que serveixen per projectar la millor cara de Tarragona. Històries d’èxit, perseverança, solidaritat, innovació, coratge, rivalitat ben entesa, esforç, generositat i compromís. Històries signades per disset professionals amb estils i formats diferents que retraten la pluralitat del FET.

US ESPEREM DIMECRES 6 A LES 19,30 AL TEATRET DEL SERRALLO AMB MÚSICA, AUDIOVISUAL I CONVIDATS

La sortida al carrer del número 25 coincideix amb el quart aniversari de la revista. El setembre de 2013 en publicàvem el primer número i el presentàvem en societat al Cafè Metropol. Des de llavors, els del FET hem organitzat actes públics de presentació de cadascú dels 24 números editats i aquesta vegada no serà diferent: us convoquem a una festa per celebrar amb subscriptors, lectors i anunciants aquesta trajectòria de quatre anys.

 

L’acte servirà per refermar la nostra idea de perseverar en oferir un producte periodístic singular, de qualitat, pensat i treballat amb temps. Volem seguir fent una revista digna de la millor Tarragona, de la ciutat que mira al país i al món sense complexos. Una revista que, volgudament, intenta explicar i interpretar el nostre entorn amb una mirada valenta i una profunda sensibilitat cultural i social.

Sala i escenari del teatret del Serrallo. Foto: Port de Tarragona.

Ens els minuts inicials de la festa, escoltarem la música en directe dels components d’un quartet de dixie de l’Small River Band, i ja a l’interior de l’edifici, projectarem el primer audiovisual de la sèrie ‘Presidentes. Castells amb veu de dona’, us presentarem els continguts i protagonistes del FET 25 i farem balanç d’aquests quatre anys de camí.

 

Recordeu: us esperem dimecres 6 de setembre a les 19,30 al teatret del Serrallo.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here