Carregant ...

Descobrint la desconeguda Centcelles

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Més d’un ha reconegut que no havia visitat mai la vil·la romana de Centcelles, al terme municipal de Constantí. Tot i ser un dels monuments de Tàrraco declarats Patrimoni Mundial per la UNESCO fa disset anys, aquesta peça clau de l’art paleocristià passa desapercebuda pels turistes i pels mateixos tarragonins.

Aquest dissabte, des del FET a TARRAGONA hem pal·liat aquest desconeixement amb una visita guiada pel catedràtic d’Arqueologia de la URV, Joaquin Ruiz de Arbulo. Hi han participat una quarentena de subscriptors de la revista que han seguit amb interès les explicacions del professor, sobretot del mosaic espectacular de temàtica cristiana que hi ha a la cúpula.

La visita ha continuïtat després a l’aqüeducte de les Ferreres, un altre dels monuments declarats Patrimoni Mundial.

Aquí teniu una galeria de fotos de la nova activitat cultural organitzada pel FET per als seus lectors:


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *