El número 26 del FET a TARRAGONA té molta teca i fa xup xup. Hi hem preparat, com sempre, un menú de qualitat perquè aneu assaborint els productes amb tranquil·litat, a poc a poc. Productes en forma de reportatges, entrevistes i articles de plena temporada i amb un segell de proximitat i autenticitat.
Amb molt de gust hem elaborat aquest número del FET que vam presentar aquest dimecres a l’espai ‘Santa Teca’, a la seu del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya a Tarragona, parlant de gastronomia quilòmetre zero, tema central de la revista. Un acte ben reeixit que va comptar amb la col·laboració de l’associació ‘Santa Teca’, el celler d’en Cesc Boronat i la cervesa artesana Kesse.
La revista -que porta de regal el llibre ‘Retrats de vi’– la podeu trobar a les llibreries de la ciutat: LA CAPONA, LA RAMBLA, ADSERÀ, CAL MATIAS (Serrallo) i QUIOSC EL MIRACLE (Via Augusta, 8).
Aquí teniu una galeria d’imatges per gaudir de l’acte de presentació: