15.3 C
Província de Tarragona
Dimarts, abril 16, 2024

Anna Plaza: premi al talent periodístic

Concessió dels premis de Periodisme Mañé i Flaquer, amb Anna Plaza i el seu guardó, al mig de la primera filera. Foto: Ajuntament de Torredembarra.

“El jurat ha valorat la qualitat del contingut, el ritme, la riquesa de recursos sonors utilitzats i la professionalitat de l’autora”. Amb aquests arguments, els promotors del Premi de Periodisme Mañé i Flaquer argumenten la concessió del guardó 2017 en la modalitat de Comunicació Local a la periodista del FET a TARRAGONA, Anna Plaza.

 

L’Anna havia presentat a la convocatòria el ‘Resum cultural de l’any 2016 a Torredembarra’ que es va emetre el desembre de l’any passat a Ona La Torre. Un treball rigorós i detallista que recull la passió de la periodista vila-secana pel món de la Cultura i la seva obsessió per desenvolupar amb qualitat i honestedat el seu ofici. Els lectors del FET en són testimonis, llegint els seus reportatges a la revista.

LA PERIODISTA DEL ‘FET’ GUANYA EL MAÑÉ I FLAQUER PER UN RESUM CULTURAL DE L’ANY A ONA LA TORRE

El destí,  però sobretot la burocràcia i l’herència d’irregularitats anteriors a l’administració local, han portat a una dissortada coincidència: l’Anna Plaza recollia el premi Mañé i Flaquer aquest dissabte a la nit, només 48 hores després de tancar una etapa professional de tres anys a l’emissora municipal de Torredembarra.

La periodista Anna Plaza, després de recollir el premi Mañé i Flaquer. Foto: cedida

La periodista, promotora de la creació del FET el 2013, suma professionalitat i talent (allò que sovint trobem a faltar a les redaccions) a més d’una dilatada experiència en mitjans de comunicació, especialment en ràdio. La cultura i la ciència, unes àrees o seccions històricament arraconades pel periodisme, són el seu punt fort, la seva especialitat, tot i que ella s’havia acostumat de fa anys a ser una tot terreny.

A L’ANNA NO L’HAVIEN RENOVAT EL CONTRACTE AQUESTA SETMANA. CONTINUARÀ ESCRIVINT AL ‘FET’

Els del FET a TARRAGONA ens felicitem pel premi ben merescut concedit a l’Anna Plaza. Un premi de periodisme de gran prestigi que ha arribat a les 30 edicions i que ella mateixa havia retratat en un magnífic article de mirada històrica al nostre digital. Llegiu la peça ‘Els premis degans’ publicada a finals d’agost.

 

Alhora, els del FET lamentem que a l’Anna Plaza no l’hagin pogut renovar el contracte per continuar desenvolupant la seva tasca diària informativa a Ona La Torre, però confiem que el seu talent segueixi present a la nostra revista. Ella ha estat l’única que no ha fallat mai als lectors al llarg de 26 números i més de quatre anys de trajectòria. De moment, la seva última petjada l’ha deixat en el reportatge ‘Una casa amb història’ dedicat a la Casa Museu Castellarnau publicat la setmana passada.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here