Carregant ...

Una revista per tenir feina

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Alumnes en una de les aules taller de l’Institut Comte de Rius. Foto: David Oliete.

Aquí teniu la imatge de portada del número 27 del FET a TARRAGONA, obra de David Oliete. La revista la distribuirem entre els subscriptors a principis de la setmana que ve i la presentarem en públic dimecres 24 de gener a les 19,30 hores al Cafè La Cantonada. També a mitjans de la propera setmana la trobareu a la venda a les llibreries de la ciutat.

La foto i el dossier central del primer FET del 2018 s’apropa a una realitat, encara per molts desconeguda: el potencial de la Formació Professional i el seu alt grau d’inserció laboral. Per això, el titular de la portada és ‘Tenim feina’, que inclou un segon significat: encara hi ha moltes coses a fer per explicar més i millor les possibilitats d’aquest àmbit de l’ensenyament.

EL NÚMERO 27 DEL ‘FET’ INCLOU UN DOSSIER SOBRE LES OPORTUNITATS QUE OFEREIX LA FP A TARRAGONA

En els propers dies anirem descobrint algunes de les històries personals de joves alumnes de FP. Penseu que a Tarragona ciutat hi ha més de 5.300 estudiants als instituts repartits en un ventall amplíssim d’especialitats. La companya periodista Anna Plaza s’ha encarregat aquesta vegada d’omplir de continguts interessants les divuit pàgines del dossier del FET.

La revista, a més, incorpora amb el 2018 alguns petits canvis en la maquetació. El nou dissenyador, Francesc Farré, manté  les famílies tipogràfiques i els elements gràfics, però per tal de reforçar encara més el protagonisme de la fotografia s’han reduït els cossos de titulars, entradetes i destacats. Pel que fa al color, se n’ha rebaixat la saturació per “donar una percepció general de la publicació més amable, propera i de qualitat”.

LA REVISTA LA PRESENTAREM EN PÚBLIC DIMECRES 24 A LES 19,30 H AL CAFÈ LA CANTONADA

Confiem que aquests petits canvis de disseny siguin ben rebuts, igual que els continguts que hem preparat per al número 27 del FET, que van més enllà dels reportatges sobre formació i ocupació. Els explicarem amb diversos convidats en la trobada de la setmana que ve. Recordeu la invitació a l’acte del proper dimecres a les 19,30 a La Cantonada. Hi sereu tots molt benvinguts!


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *