17.9 C
Província de Tarragona
Dijous, novembre 30, 2023

Visita guiada a la vil·la romana dels Munts

Restitució infogràfica de les termes que hi havia a la vil·la romana dels Munts. Autor: Ferran Gris dins l’obra ‘Tarraco, Patrimoni Mundial. Una nova visió’.

El professor d’Arqueologia Joaquin Ruiz de Arbulo torna a fer d’amfitrió en una visita guiada per als subscriptors del FET a TARRAGONA. Seguint la ruta dels monuments de Tarraco que són declarats Patrimoni Mundial, aquesta vegada us proposem conèixer la vil·la romana dels Munts, al municipi d’Altafulla.

 

L’activitat cultural, exclusiva i gratuïta per als subscriptors de la revista, tindrà lloc diumenge 25 de febrer a les 11 del matí.  Ruiz de Arbulo, coordinador de l’obra que vam regalar en fascicles als nostres lectors, ens explicarà la història d’aquest espai que gestiona el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT).

Es tracta d’una vil·la de dimensions extraordinàries que presentava, durant els segles II i III després de Crist, diferents conjunts termals i un santuari, a més d’una gran quantitat d’escultures, pintures i mosaics.

PREPAREM LA NOVA ACTIVITAT CULTURAL PER DIUMENGE 25 DE FEBRER A LES 11 DEL MATÍ

L’activitat als Munts forma part del programa d’accions culturals que el FET organitza per als seus seguidors fidels. Amb anterioritat, amb Ruiz de Arbulo ja hem visitat el Circ, l’Amfiteatre, el Fòrum de la Província, el Fòrum de la Colònia, les Muralles, Centcelles i l’aqüeducte de les Ferreres.

 

Les persones interessades en la visita als Munts han d’enviar un correu a subscripcions@fetatarragona.cat al més aviat possible.

 

El punt de trobada serà l’entrada principal al recinte el diumenge 25 de febrer a les 11 del matí. Si alguna persona no té mitjà propi de transport, que ho especifiqui a l’hora d’apuntar-se a l’activitat.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here