Carregant ...

Diumenge esplèndid descobrint la vil·la dels Munts

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Joaquin Ruiz de Arbulo, enmig del grup de subscriptors del ‘Fet a Tarragona’ en la visita a la vil·la romana dels Munts. Fotos: Ricard Lahoz i Anna Plaza.

Matí de diumenge d’hivern esplèndid i amb vistes al mar. Un grup de gairebé seixanta amics i amigues del FET a TARRAGONA han gaudit aquest últim diumenge de febrer d’una visita guiada per la vil·la romana dels Munts, al municipi d’Altafulla.

El guia, una vegada més, ha estat el catedràtic d’Arqueologia de la URV, Joaquin Ruiz de Arbulo, que ha explicat amb to divulgatiu i distès la importància d’aquest recinte, també declarat per la UNESCO Patrimoni Mundial. La vil·la està gestionada pel Museu Nacional Arqueològic de Tarragona.

L’interès dels lectors ha estat tan gran que, dissortadament, no hem pogut atendre totes les peticions per fer la visita. Aquesta activitat cultural forma part de les que organitza periòdicament el FET amb els seus subscriptors de manera exclusiva i gratuïta per donar a conèixer el patrimoni i la cultura de la ciutat.

Aquí teniu una galeria d’imatges de la visita:


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *