11.4 C
Província de Tarragona
Divendres, desembre 3, 2021

El ‘Fet’ 28 es presentarà al vestíbul del Teatre Tarragona

Detall de la imatge de la portada del número 28 del ‘Fet a Tarragona’ que sortirà al carrer la pròxima setmana. Foto: David Oliete.

Per primera vegada, el vestíbul del Teatre Tarragona serà l’escenari de la presentació de la revista FET a TARRAGONA. L’acte per donar a conèixer els continguts del número 28 de la publicació i conversar amb alguns dels seus protagonistes tindrà lloc dimecres 21 de març a les 19,30 h, i és obert al públic en general.

 

La tria d’aquest espai ve motivada perquè el dossier del FET es titula ‘Viure de la música’ i ofereix als lectors una vintena de pàgines amb històries singulars, a més d’opinions, comentaris i valoracions de l’estat del panorama musical a la ciutat per part de músics de diferents estils, artistes, directors, cantants, programadors i docents.

L’ACTE TINDRÀ LLOC DIMECRES 21 DE MARÇ A LES 19,30 AMB LA PRESÈNCIA DE DIVERSOS CONVIDATS

La revista vol posar en valor gent que promou iniciatives musicals, tot i les dificultats econòmiques que comporta mantenir-les, i l’amplíssima activitat que es programa a la ciutat. No hi és tota, perquè resultaria impossible, però sí almenys us oferim un tastet que desmunta la idea que Tarragona està adormida musicalment.

 

Al FET 28 publiquem quatre reportatges musicals que retraten des de la professionalització de l’Orquestra Càmera Musicae a la perseverança d’algunes bandes locals de pop rock. Hi hem dissenyat un itinerari que va del conservatori a l’escola municipal; del centre d’ensenyament privat a la sala d’assaig; i de la Capsa de Música a la Zero i el Cau.

 

Tot això i la resta de continguts de la revista els presentarem en un acte distès i amable el proper dimecres 21. Aprofitarem el vestíbul i el bar del Teatre Tarragona per compartir una bona estona amb els lectors, protagonistes i públic en general. Hi esteu tots convidats!

Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here