Advertisement Advertisement
Carregant ...

Us convidem al concert de Setmana Santa a la Catedral

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Imatge promocional del concert de la Passió segons Sant Joan. Foto: Orquestra Simfònica del Vallès.

L’Orquestra Simfònica del Vallès protagonitza enguany el concert de Setmana Santa a la Catedral de Tarragona. Sota la direcció de Xavier Puig i amb la participació del Cor Ciutat de Tarragona, el Cor Lieder Càmera i l’Orfeó Manresà, interpretaran la Passió segons Sant Joan, de J.S. Bach. El concert tindrà lloc dilluns 26 de març a les 21,30 h.

Desprès dels èxits d’aquests darrers anys, amb la Passió segons Sant Mateu del mateix Bach i la Missa de Glòria de Puccini, la gira de Setmana Santa de l’orquestra vallesana arriba novament a la Catedral de Tarragona per oferir-nos aquesta obra monumental. El concert compta amb el suport de Joventuts Musicals, Fundació Mútua Catalana, Diputació de Tarragona i Agrupació d’Associacions de Setmana Santa.

EL SORTEIG DE DUES INVITACIONS ES FARÀ ENTRE ELS SUBSCRIPTORS ASSISTENTS A LA PRESENTACIÓ DEL ‘FET’ 28

Gràcies a l’àrea de Cultura de l’Ajuntament, disposem de dues invitacions per a aquest concert tan especial. Aquesta vegada el sorteig de les entrades el farem davant de públic. Si voleu anar a veure la Passió segons Sant Joan, us esperem aquest dimecres 21 a les 19,30 al vestíbul del Teatre Tarragona a la presentació del FET 28 que dedica portada i dossier a la música.

Els subscriptors interessats en el concert us haureu d’apuntar en una llista a la taula d’entrada al teatre. Al final de l’acte farem el sorteig de les dues invitacions. La presentació del FET comptarà amb la presència de diversos convidats relacionats amb el panorama musical de Tarragona com Tomàs Grau, director de l’Orquestra Camera Musicae, o els components de la banda Stromboli Jazz Band.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *