22.9 C
Província de Tarragona
Dissabte, juliol 20, 2024

La música omple el dossier central del ‘Fet’ 28

Foto: David Oliete.

El número 28 de la revista FET a TARRAGONA surt aquest dimarts al carrer amb una portada i un dossier central titulat ‘Viure de la música’. Al llarg d’una vintena de pàgines parlem amb artistes, compositors, cantants, directors, programadors, docents…Un bon grapat de veus significatives de la ciutat que ens ofereixen una panoràmica de l’estat de salut musical de Tarragona.

 

La revista la distribuim al llarg de la setmana entre els 600 subscriptors i estarà ja a la venda per a la resta de lectors a partir d’aquest dimarts a la tarda als punts habituals de la ciutat: Llibreria de la Rambla, Llibreria Adserà, Llibreria La Capona, Cal Matias (Serrallo) i Quiosc El Miracle (Via Augusta, 8). També la podreu adquirir en l’acte de presentació que farem aquest dimecres a les 19,30 h, al vestíbul i bar del Teatre Tarragona.

 

PRESENTEM LA REVISTA AQUEST DIMECRES A LES 19,30 H, AL VESTÍBUL DEL TEATRE TARRAGONA

La foto de la coberta de la revista que encapçala aquest article és obra de David Oliete i està captada en un moment d’un assaig al Teatre Tarragona de l’Orquestra Simfònica Camera Musicae, un exemple de col·lectiu professional sorgit al Camp de Tarragona i amb projecció de país. L’orquestra dirigida per Tomàs Grau és la protagonista d’un dels quatre reportatges  d’aquest dossier tan coral que vol posar en valor els promotors de moltes iniciatives musicals, tot i les dificultats econòmiques.

 

Grau és un dels convidats a l’acte de presentació del FET 28 d’aquest dimecres, com sempre obert a tothom. Una trobada que comptarà amb la presència d’altres protagonistes de la publicació i amb un al·licient: el sorteig entre tots els subscriptors assistents de dues entrades per gaudir, precisament, d’un gran concert de música: el que portarà l’Orquestra Simfònica del Vallès el proper dilluns a la Catedral de Tarragona amb la Passió segons Sant Joan, de J. S. Bach.

ENTRE ELS SUBSCRIPTORS ASSISTENTS A L’ACTE, SORTEJAREM DUES ENTRADES PEL CONCERT DE LA SIMFÒNICA DEL VALLÈS

A l’acte del Teatre Tarragona us presentarem altres continguts que configuren el número 28 del FET i que posen valor la feina de moltes persones i col·lectius:

‘La cuina de la policia’. Un ampli reportatge de com treballen els mossos a Tarragona i de com són algunes especialitzacions que tenen seu a la comissaria central de Campclar.

‘La revolució dels robots a l’escola Saavedra’. El centre educatiu ha iniciat aquest curs un projecte innovador per treballar les matèries del curs a través de la robòtica.

‘Valors rodons’. Més de 120 joves del barri de Sant Salvador practiquen esport gràcies a l’handbol i a la perseverança d’una persona: Aurelio Tubilla.

‘Tres dècades ininterrompudes de teatre jove’, amb el testimoni de Mercè Sardà, ànima de la companyia Vis de Vanadi, sorgida a l’institut Martí i Franquès.

Entrevista a Salvador Lladó, científic de Tarragona que ha treballat quatre anys a la República Txeca: “Ens falta una política de recerca més valenta”.

Aquests i altres temes, a més de l’espai de divulgació científica de la URV i les seccions ‘Fet de Foto’, ‘Racó de l’Arxiu’ i ‘Tarragona desapareguda’  els trobareu al número 28 del FET. Us esperem aquest dimecres a l’acte de presentació, al bar vestíbul del Teatre Tarragona.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here