Advertisement Advertisement
Carregant ...

Presentem el ‘Fet’ 29 al Teatre Tarragona

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Portada del número 29 de la revista ‘Fet a Tarragona’ que presentem en públic aquest dimecres 9 de maig. Foto: David Oliete.

Camí del cinquè aniversari del FET a TARRAGONA, seguim organitzant cada dos mesos una activitat cultural per presentar el número corresponent de la revista. Un acte que també és una trobada de subscriptors, amics i col·laboradors del FET. Així que aquesta vegada tampoc faltarem a la cita: el número 29 de la publicació el presentem aquest dimecres 9 de maig a les 19,30 hores al vestíbul del Teatre Tarragona.

La bona acollida de l’espai per part del públic assistent a la presentació del número 28 de la revista ens ha animat a repetir l’experiència. L’acte, com sempre, és obert a tothom i no només als subscriptors. Aquells que no ens coneguin encara, podran emportar-se de franc un número anterior del FET. I tot el públic en general podrà adquirir a un preu de 5 € la revista que avui ja es comença a distribuir entre els subscriptors.

AMB EL PROFESSOR JOAQUIN RUIZ DE ARBULO VALORAREM L’IMPACTE DELS VINT ANYS DE TARRACO VIVA

L’acte comptarà amb la presència destacada del catedràtic d’Arqueologia de la URV, Joaquin Ruiz de Arbulo, que ens ajudarà a entendre la importància del festival Tarraco Viva, que enguany arriba a la vintena edició i que mereix l’atenció del dossier de la revista. Ruiz de Arbulo és un magnífic guia de les visites que, periòdicament, organitza el FET amb els seus amics per conèixer millor els monuments declarats Patrimoni Mundial per la Unesco.

AMB L’ESCRIPTOR GUSTAVO HERNÁNDEZ ANALITZAREM EL LLEGAT LITERARI DE JORDI TIÑENA

A la presentació del FET també participarà l’escriptor Gustavo Hernández Becerra, que ens explicarà la relació personal i literària que havia mantingut durant els darrers anys amb Jordi Tiñena. Dos lletraferits, un en castellà i l’altre en català, que van ser amics fins a la mort prematura de Tiñena, el passat 23 de març. De l’obra d’en Tiñena, en parlem a la revista.

Jordi Tiñena, en un acte a la Biblioteca Pública de Tarragona el novembre de l’any passat. Foto cedida.

En clau musical, al FET  ens ocupem d’una idea original: el cor InCrescendo celebra el seu desè aniversari amb la iniciativa ‘El cor a la veu’, que aplega a les 24 agrupacions corals no professionals de la ciutat. David Allué, president de l’entitat, i els components del cor seran uns altres protagonistes de la presentació de la revista.

AMB MERCÈ TOLDRÀ CELEBRAREM ELS DIVUIT ANYS DEL MUSEU DEL PORT

I encara un altre aniversari: aquest mes de maig el Museu del Port arriba als divuit anys, una data que commemorem amb un reportatge molt original sobre la feina de creació de vaixells antics a petita escala. La directora de l’equipament, Mercè Toldrà, ens explicarà com celebran l’aniversari en els pròxims dies.

A més dels ja esmentats, al FET 29 trobareu altres continguts d’interès:

– Entrevista a l’exrector de la URV i director de la càtedra Universitat i Regió del Coneixement, Francesc Xavier Grau: “Tarragona necessita prendre decisions col·lectives”.

– ‘Els Jocs omplen el buit’, un ampli reportatge d’Esteve Giralt (text) i Agustí Arévalo (fotos) a un mes i mig de la cita esportiva dels Jocs Mediterranis.

– ‘El meu avi’, un article d’Albert Ollés que explica el projecte intergeneracional que realitza el col·legi Sant Domènec de Guzmán per vincular alumnes adolescents amb persones grans d’una residència.

– ‘Passió per les cases boniques’, el retrat que perfila Laia Poblado de l’arquitecta Victòria Martí al capdavant d’una immobiliària diferent i singular.

A partir d’avui, la revista es pot adquirir a LLIBRERIA DE LA RAMBLA, LLIBRERIA ADSERÀ, LLIBRERIA LA CAPONA, CAL MATIAS (Serrallo) i QUIOSC EL MIRACLE (Via Augusta, 8).


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *