19.7 C
Província de Tarragona
Dimecres, juny 12, 2024

El ‘Fet’ posa a debat la promoció turística de Tarragona

Oficina de Tarragona Turisme al carrer Major. Foto: Agustí Arévalo

Fa tres anys, l’estiu del 2015, al FET ens vam preguntar com ens veuen els visitants de Tarragona i els estrangers que s’hi han quedat a viure per una llarga temporada. Va resultar un exercici molt interessant perquè reflectia que la gent de fora que s’instal·la a la ciutat la valora més i millor que els tarragonins, fins al punt que alguns d’aquells protagonistes ens deien que tenim un “sentiment d’inferioritat” que fa que no posem prou en valor els atractius de Tarragona. Aquesta, probablement, sigui una sensació generalitzada que, nosaltres modestament des del FET, mirem de revertir.

 

Ara, al cap de tres anys, ens preguntem com ens venem al món, com ens expliquem. Com ho fem en l’actualitat i com ho hem fet durant més d’un segle. Resulta un exercici  atractiu analitzar, debatre i posar en comú diferents opinions amb vistes al futur i acompanyar-lo d’una mirada retrospectiva que ens il·lustri i deixi constància de la vocació perseverant de Tarragona per ensenyar el seu patrimoni històric i natural.

EL NÚMERO 30 DE LA REVISTA ES PRESENTA DIMECRES 4 DE JULIOL A LES 19,30 H A L’ESPAI TURISME

Aquest és el tema central del dossier del número 30 del FET a TARRAGONA que sortirà al carrer la setmana que ve. La revista la presentarem en públic dimecres 4 de juliol a les 19,30 hores a l’Espai Turisme del carrer Major (Antic Ajuntament). En aquest acte, la Biblioteca-Hemeroteca Municipal ens ensenyarà una part del material històric promocional que conserva a les seves instal·lacions.

Un fulletó del Sindicat d’Iniciativa i Turisme de Tarragona de l’any 1931. Material cedit per la Biblioteca Hemeroteca Municipal.

Al dossier del FET podreu gaudir de dos reportatges elaborats per Pineda Vaquer i Anna Plaza que repassen més d’un segle de promoció turística. També hi trobareu un article d’Eloi Tost amb moltes opinions sobre la feina que es fa en l’actualitat i les claus de futur per mostrar una Tarragona singular en un món global. I encara podreu llegir un quart article sobre noves tendències a partir dels estudis i les anàlisis dels experts i professors de la Universitat Rovira i Virgili.

 

Aquests i molts altres continguts formen part del número 30 del FET. Un número rodó que volem celebrar amb tots vosaltres. Us esperem dimecres 4 a les 19,30 a l’Espai Turisme. Com sempre, l’acte és obert a tothom.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here