19 C
Província de Tarragona
Dimarts, maig 28, 2024

Un aplaudiment pels voluntaris i els mitjans públics de comunicació

Presentació del dispotiu especial de TAC 12 amb motiu dels Jocs Mediterranis. A la dreta, el periodista Sergi Amat. Foto: TAC 12

Deixant al marge els esportistes -que són sempre els principals protagonistes d’un esdeveniment com els Jocs Mediterranis pel seu esforç i ganes de superació- els apladiments més merescuts al final d’aquests dies de Tarragona 2018 són per als voluntaris i els mitjans públics de comunicació. Dos col·lectius que han ajudat a salvar una organització més d’un cop “desbordada” i a difondre les competicions a un públic heterogeni i generalista.

 

De la feina dels voluntaris, no cal dir moltes més coses a les que ja s’han anat explicant aquests dies. Implicació, generositat, entusiasme, esforç, amb ganes d’aprendre i de fer-ho bé… són expressions que defineixen l’actitud de centenars de persones que han dedicat altruïstament moltes hores (amb jornades maratonianes) a una cita esportiva que no ha comptat mai amb el clamor i la unanimitat dels tarragonins.

LES RETRANSMISSIONS EN DIRECTE PER TELEVISIÓ HAN SALVAT ELS JOCS DE L’OSTRACISME

Els voluntaris es mereixen el nostre aplaudiment igual que se’l mereixen els mitjans audiovisuals de titularitat pública que s’han abocat als Jocs i que han fet possible que l’esdeveniment no passés desapercebut. La importància de la televisió, i en menor mesura de la ràdio, en la retransmissió en directe de competicions esportives s’ha fet evident a Tarragona 2018.

 

Els desplegaments extraordinaris de TAC 12 amb el suport de la Xarxa de Televisions Locals; de Televisió de Catalunya canalitzats a través de les retransmissions d’Esport 3 i dels resums als Telenotícies; i de TVE amb programes especials i retransmissions a Teledeporte, han salvat els Jocs Mediterranis de l’ostracisme. Sense menystenir la tasca del conjunt de mitjans tarragonins que ha estat molt lloable, haver-se assegurat la cobertura audiovisual per part de les televisions públiques ha resultat de gran valor per projectar l’esdeveniment.

PERIODISTES DE CASA, COM SERGI AMAT I TERE ORTEGA, HAN VISCUT LA MÉS GRAN EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL

Molts periodistes han viscut aquests dies a casa l’experiència professional més apassionant de les seves vides. A tots ells, l’enhorabona. Però n’hi ha almenys dos que es deuen sentir especialment satisfets (i cansats) i que han seguit l’actualitat dels Jocs molt abans de la proclamació de Tarragona aquell dia d’octubre de 2011 a Mersin. Dos periodistes tarragonins que s’han dedicat bàsicament a la competició esportiva, fugint de les controvèrsies, i que han gaudit com ningú d’aquests 10 dies. Felicitats, Sergi Amat (TAC 12) i Teresa Ortega (Tarragona Ràdio).

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here