10.4 C
Província de Tarragona
Dissabte, desembre 4, 2021

El ‘Fet’ guanya el premi al periodisme de proximitat

Coia Ballesté, a la dreta, presidenta del Col·legi de Periodistes a Tarragona, va lliurar la Petxina Km. 0 al ‘Fet’. Foto: Col·legi Periodistes.

El FET a TARRAGONA guanya la Petxina Km. 0, un premi que distingeix un producte periodístic de proximitat, cuinat a foc lent, de manera professional i amb vocació de servei a la ciutat. El guardó l’atorga el Col·legi de Periodistes de Catalunya, demarcació de Tarragona, a partir de les votacions dels professionals.

 

El lliurament del premi s’ha fet aquest dimecres al vespre al Teatret del Serrallo en el marc de la Festa anual de les Petxines que organitza el col·legi. El FET ha obtingut una distinció que s’atorga per primera vegada. Els altres dos finalistes a la Petxina Km. 0 eren ”Porta Enrere’ dirigit pel periodista Rafa Marrasé, i els serveis informatius de TAC 12.

ELS PERIODISTES VALOREN LA QUALITAT DE LA REVISTA I L’ATORGUEN LA PETXINA KM. 0

A més de qui signa aquest article, en qualitat de director del FET, també van recollir el premi tres professionals que participen des del primer dia en l’edició de la revista: Josep Ardila, Anna Plaza i David Oliete.  La distinció del Col·legi de Periodistes arriba quan està a punt de celebrar-se el cinquè aniversari de la publicació.

Josep Ardila, Anna Plaza, Ricard Lahoz i David Oliete, quatre dels periodistes que van promoure l’arrencada del ‘Fet a Tarragona’ ara fa 5 anys. Foto: Col·legi de Periodistes.

En unes paraules adreçades als assistents, vaig agrair el suport dels companys i vaig remarcar el mèrit d’haver tret al carrer 30 revistes i haver sumat una trajectòria de cinc anys. La Petxina, precisament, ens dona més forces per seguir endavant en la nostra aposta pels reportatges, els articles i les entrevistes en profunditat, tenint molta cura de la fotografia i el disseny, i cuidant fins a l’últim detall.

 

“Aquesta aventura és un petit miracle”, deia a la festa del Col·legi. I és que, en un context on predomina la informació immediata i superficial i l’ús d’internet i les xarxes socials, al FET seguim valorant la importància d’un bon producte de paper i uns continguts diferenciats en digital. Per arribar aquí ha estat clau la complicitat dels subscriptors (que ja són 600) i la dels periodistes que hi col·laboren.

 

La celebració de la Pextina seguirà el proper 13 de setembre, quan el FET celebrarà la festa del cinquè aniversari.

Premiats i nominats a les Petxines 2018 al Teatret del Serrallo. Foto: Col·legi Periodistes.

En les altres categories, Patrícia Plaja es va emportar la Petxina Oberta per la gestió comunicativa realitzada pels Mossos durant els atemptats de Barcelona i Cambrils, i l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros va obtenir la Petxina Tancada per la seva actitud el dia del referèndum de l’1 d’Octubre. Ballesteros no va acudir  a l’acte i el guardó el va recollir Begoña Floria.

Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here