9 C
Província de Tarragona
Dissabte, gener 29, 2022

Els Tocabemolls obriran la festa dels 5 anys del ‘Fet’

Els Tocabemolls en plena actuació aquest estiu. Foto: cedida.

La xaranga Tocabemolls, guanyadora del concurs estatal de xarangues 2018 d’Escucha, obrirà la festa dels cinc anys del FET a TARRAGONA el proper dijous 13 de setembre. Aquesta formació musical de joves tarragonins amenitzarà l’arribada a l’acte, a l’exterior del Tinglado 1 del Moll de Costa a partir de les 19,15 h, i acabarà l’actuació a l’interior de l’espai.

 

Els Tocabemolls porten un estiu ple amb més de 40 actuacions. Han participat al Festival CauSoundBoi’18 de St. Boi de Llobregat, al Festival de Bandes Charivari a Prats de Molló, a les Festes Majors de Sant Julià de Lòria (Andorra), al CorreAigua’18 a Ripollet i a la Turinada 2018 a Olot. També han actutat en diferents indrets de Tarragona, entres d’altres, a les festes del barri del Carme i a les del Cós del Bou.

LA XARANGA TARRAGONINA HA ACTUAT EN MÉS 40 INDRETS AQUEST ESTIU

Per Santa Tecla, els podrem veure actuar en quatre Baixades: la d’Amparitos dels Xiquets del Serrallo del dissabte 15 al matí;  la de la Cucafera del mateix dia al vespre; la de l’Aligueta del dimarts 18 i la de l’Àliga de la nit del 21 de setembre.

 

El FET ha convidat els Tocabemolls a omplir musicalment la festa dels 5 anys per posar en relleu el gran any d’aquesta banda tarragonina que ofereix un ampli repertori i un magnífic espectacle d’animació en espais interiors o exteriors. A l’actuació del propers dijous interpretaran peces musicals amb arranjaments propis.

A LA FESTA ES LLIURARAN DUES DISTINCIONS I ES PROJECTARÀ UN ÀUDIOVISUAL DELS 5 ANYS DE LA REVISTA

Ells seran els encarregats d’obrir un acte que tindrà altres al·licients, con el lliurament de les dues primeres Disticions FET a persones que han destacat en l’àmbit cultural i social de la ciutat, la projecció d’un àudiovisual dels 5 anys de la revista, obra de David Oliete, i el reconeixement als pilaners de les colles castelleres.

 

Recordeu: la festa tindrà lloc dijous 13 a partir de les 19,15 h, amb l’actuació de la xaranga Tocabemolls al Tinglado 1 del Moll de Costa.

 

Animant Tarragona des de la Rambla Nova. Foto: cedida.
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here