29.7 C
Província de Tarragona
Dimecres, agost 10, 2022

El conseller Josep Bargalló, a la festa del FET

 

El conseller d’Ensenyament de la Generalitat, Josep Bargalló, tancarà la festa del cinquè aniversari del FET a TARRAGONA que se celebra aquest dijous al vespre al Tinglado 1 del Port. L’acte  –obert a tothom–  comptarà amb la presència de la tinent d’alcalde de Relacions Ciutadanes, Elvira Ferrando, el diputat provincial, Quim Nin, i el president de l’Autoritat Portuària, Josep Andreu.

 

La festa arrencarà a les 19,15 h, a l’exterior del tinglado amb l’actuació de la xaranga Tocabemolls. Després, ja a l’interior, es presentaran els continguts del número 31 del FET, una edició especial de 72 pàgines que centra el seu interès en el Concurs de Castells, la baixada dels pilars caminant, les festes de Santa Tecla i el propi aniversari de la publicació.

L’ACTE ARRENCARÀ A LES 19,15 A L’EXTERIOR DEL TINGLADO 1 AMB LA XARANGA TOCABEMOLLS

Josep Ardila, un dels periodistes fundadors del FET l’any 2013, conduirà l’acte que projectarà un vídeo de balanç dels 5 anys, obra de David Oliete, i donarà veu, entre d’altres, a Coia Ballesté, presidenta de la demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, entitat que ha concedit al FET el premi Petxina km 0.

UN VÍDEO DE DAVID OLIETE FA UN RESUM DE 5 ANYS D’ALGUNA COSA MÉS QUE UNA REVISTA

El director de Repsol a Tarragona, Josep Francesc Font, i el president de l’Autoritat Portuària, Josep Andreu, faran el lliurament de les primeres Distincions FET a persones que han destacat en la seva tasca professional. El nom de les persones guardonades es desvetllarà en el decurs de la festa.

 

Després dels parlaments institucionals, la festa s’acabarà amb una copa de cava per a tothom per brindar per aquesta trajectòria de 5 anys de periodisme honest i rigorós al servei de la societat tarragonina.
Hi esteu tots convidats!!!

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here