Carregant ...

El ‘Fet’ celebra els 5 anys a la Biblioteca Pública

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ricard Lahoz explicant la trajectòria del FET a la Biblioteca Pública de tarragona. Foto: Albert Ollés.

La revista FET a TARRAGONA continua celebrant el seu cinquè aniversari i aquest dimecres 3 d’octubre s’ha trobat amb els lectors de la Biblioteca Pública de Tarragona.

El director de la publicació, Ricard Lahoz, ha explicat als assistents la trajectòria de cinc anys de periodisme reflexiu i cuinat a foc lent. Un periodisme que aposta per la qualitat i la proximitat, pels temes culturals i socials, i pel sectors més dinàmics de la ciutat. Les explicacions han anat  acompanyades d’un vídeo de 3 minuts que fa un resum dels 5 anys.

L’ACTE HA TINGUT LLOC AQUEST DIMECRES 3 D’OCTUBRE

El FET és una revista bimestral de grans reportatges i entrevistes, amb una cura especial pels continguts, la fotografia i el disseny. Al portal web, renova els continguts a diari amb cròniques i articles d’anàlisi i opinió. A més, com a mitjà de comunicació organitza visites guiades i altres activitats culturals exclusives per als subscriptors.

A l’acte de la Biblioteca Pública hem presentat el número 31 del FET que, amb el títol ‘Singularitats castelleres’, dedica el dossier central al Concurs de Castells i el pilar caminant. Entre els assistents hem sortejat 4 entrades per a la jornada del Concurs de dissabte a la tarda.

Portada del número 31 de la revista ‘Fet a Tarragona’, especial 5 anys, amb nou logo i altres novetats de disseny i seccions. Foto: David Oliete.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *