14.3 C
Província de Tarragona
Dimecres, febrer 21, 2024

Les imatges del Concurs de Castells que viatgen pel món

Totes les imatges de l’article han estat cedides per David Oliete.
La projecció internacional del Concurs de Castells de Tarragona és indiscutible. Les imatges de David Oliete, fotògraf tarragoní que treballa per a la direcció de l’esdeveniment, continuen sent una icona en molts mitjans d’arreu del món.
De l’última edició del Concurs, el 2016, cal remarcar que la plataforma de mitjans que té Red Bull, anomenada Red Bull Content Pool, va complementar la realització/emissió del concurs a tot el món amb un banc d’imatges amb fotos que va fer el propi Oliete i que es poden veure en aquest enllaç: https://www.redbullcontentpool.com/international/AP-1PRBXM8911W11
 
Les fotos dels castells a la Tarraco Arena Plaça també s’han plasmat en diverses publicacions internacionals com la revista d’abord dels avions de Qatar Airways, anomenada ‘Oryx’, la revista ‘Monthly Photography’ (Corea del Sud), la publicació ‘Deep World’ (Xina) i la portada de la prestigiosa revista científica nord-americana ‘Neuron’.
Oliete també ha estat finalista als Siena International Photography Awards amb dues fotografies del Concurs. I aquest cap de setmana del 6 i 7 d’octubre el cap de Fotografia del FET a TARRAGONA tornarà a plasmar i projectar l’esdeveniment més gran del món casteller. Tan bé com ho va fer a la primera jornada del certamen a Torredembarra. Aquí en teniu una mostra.
Un detall del concurs de Torredembarra de diumenge passat. Foto: David Oliete.
Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here