15.9 C
Província de Tarragona
Dimecres, setembre 28, 2022

El FET estrena a la ràdio ‘Tribuna Tarragona’

El director del FET, Ricard Lahoz, als estudis de Ràdio Ciutat de Tarragona, escenari del nou programa ‘Tribuna Tarragona’. Foto: rctgn.

El FET a TARRAGONA posa en marxa una nova iniciativa periodística en coproducció amb Ràdio Ciutat de Tarragona. Es tracta del programa setmanal d’entrevistes i tertúlia política  ‘Tribuna Tarragona’ que presenta Ricard Lahoz, director del FET.

 

Els dos mitjans han decidit sumar l’oferta audiovisual de l’emissora i els articles d’anàlisi del digital per oferir als tarragonins un nou producte que marqui el ritme de l’actualitat local en aquest curs previ a les eleccions municipals.

ÉS UN PROGRAMA D’ENTREVISTES I ANÀLISI POLÍTICA, UNA COPRODUCCIÓ AMB RÀDIO CIUTAT DE TARRAGONA

‘Tribuna Tarragona’ és un programa que cada setmana inclourà una entrevista a un dirigent polític de la ciutat i una posterior taula d’opinions amb periodistes convidats procedents de diferents mitjans. L’objectiu és trobar respostes clares i concretes als grans interrogants que té plantejats la ciutat.

 

L’estrena del ‘Tribuna Tarragona’ consistirà en una entrevista del director del FET, Ricard Lahoz, a l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros. A continuació, els periodistes Esteve Giralt (RAC 1 i La Vanguardia) i Dídac Montoliu (Tarragona Digital) analitzaran les declaracions de l’alcalde i l’actualitat tarragonina.

AQUEST DIMECRES EL PRIMER CONVIDAT A L’ESPAI SERÀ L’ALCALDE JOSEP FÈLIX BALLESTEROS

El primer programa es podrà veure i escoltar aquest dimecres 17 d’octubre a partir de les 19 hores a Ràdio Ciutat de Tarragona. L’endemà, dijous, el FET en publicarà un article d’opinió del seu director.

 

En setmanes posteriors, ‘Tribuna Tarragona’ entrevistarà portaveus dels grups municipals a l’Ajuntament, diputats al Parlament de Catalunya i al Congrés, i altres dirigents polítics de la ciutat.

 

Pel que fa als periodistes d’altres mitjans que participaran al programa, la llista és àmplia: a més d’Esteve Giralt i Dídac Montoliu també en formen part, entre d’altres, Octavi Saumell i Núria Riu (Diari de Tarragona); Sara Sans (La Vanguardia); Roberto Villarreal (El Mundo); Coia Ballesté (Catalunya Ràdio); Jaume Garcia (Tarragona21.cat); Sergi Casado (Circdetarragona.com) i Jonathan Oca (Nació Digital).

 

Amb aquest programa, Ricard Lahoz torna  -sis anys després-  a fer ràdio, el mitjà on va desenvolupar bona part de la seva trajectòria professional. Va ser director de l’emissora municipal Tarragona Ràdio entre 1994 i 2012, i abans havia treballat també a Ràdio Barcelona i la Cadena SER.

 

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here