23.4 C
Província de Tarragona
Dilluns, maig 27, 2024

Us proposem veure el Circ romà amb els ulls de Ruiz de Arbulo

Intervenció recent a l’àmbit Sedassos del Circ romà. Foto: Ricard Lahoz.

El FET a TARRAGONA continua organitzant activitats culturals per a la comunitat de subscriptors. Ara que ja es troba a la recta final la intervenció que s’ha dut a terme a la plaça dels Sedassos, us proposem una visita guiada al Circ romà. La ruta, com en ocasions anteriors, la conduirà el catedràtic d’Arqueologia de la URV, Joaquin Ruiz de Arbulo.

 

La visita, gratuïta, tindrà lloc diumenge que ve, 28 d’octubre, a les 11 del matí. El punt de trobada serà la plaça de la Font, davant de l’Ajuntament de Tarragona. Amb Ruiz de Arbulo coneixerem la importància del Circ (monument Patrimoni Mundial de la Unesco) i analitzarem les intervencions a les graderies a l’alçada de Sedassos i Trinquet Vell.

LA RUTA GUIADA TINDRÀ LLOC DIUMENGE 28 D’OCTUBRE A LES 11 DEL MATÍ

Els subscriptors de la revista interessats en l’activitat han d’enviar un correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat i poden reservar lloc per a dues persones. Atendrem les peticions a mesura que vagin arribant.

 

Aquesta visita guiada forma part de les activitats culturals que el FET organitza periòdicament per als subscriptors. El Circ romà és un dels monuments que es van declarar Patrimoni de la Humanitat fa just 18 anys. La primera ruta amb Ruiz de Arbulo per aquest espai la vam organitzar el febrer de 2014.

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here