Advertisement Advertisement
17.4 C
Província de Tarragona
Dilluns, setembre 25, 2023

Visita comentada a l’exposició de pintura flamenca i holandesa

Autor desconegut. Oli sobre taula. Musées d’art et d’histoire, Genève. Foto : Bettina Jacot-Descombes

Dins de la programació d’activitats culturals adreçades als subscriptors de la revista FET a TARRAGONA, avui us anunciem una visita comentada a l’exposició ‘Pintura flamenca i holandesa del Museu de Ginebra’ que està instal·lada al CaixaForum Tarragona.

ACTIVITAT GRATUÏTA PER ALS SUBSCRIPTORS DEL ‘FET: DISSABTE 10 A LES 11 DEL MATÍ

La visita tindrà lloc aquest dissabte 10 de novembre a les 11 del matí i és gratuïta per als subscriptors del FET i un acompanyant. Les persones interessades han d’enviar un correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat al més aviat possible. Les places són limitades.

 

L’exposició porta a Tarragona una selecció d’obres dels Musées d’Art et d’Histoire de Genève. S’hi poden veure retrats, paisatges, bodegons i escenes de la vida quotidiana i de la història sagrada d’una època d’art flamenc i holandès dels segles XVI i XVII. La mostra permet contemplar els principals artistes i gèneres d’un dels períodes més esplèndids de la història de la pintura europea.

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here