6.6 C
Província de Tarragona
Dimarts, abril 23, 2024

Presentem el FET 32 al Teatre Tarragona

Un ‘pallapupas’ a l’hospital Joan XXIII. Foto: David Oliete.

La celebració  del cinquè aniversari del FET ens ha deixat un somriure que el volem allargar durant força temps. Per això, hem demanat a artistes tarragonins que provoquen el riure i que s’hi dediquen professionalment a que ens expliquin com s’ho fan per divertir-nos.

 

Pallassos, clowns, mags i actors dedicats preferentment a l’humor són els principals protagonistes del número 32 del FET a TARRAGONA. La revista la presentarem en públic, en un acte obert a tothom, el proper dimecres 14 de novembre a les 19,30 hores al vestíbul del Teatre Tarragona.

ARTISTES QUE ENS FAN RIURE SÓN ELS PROTAGONISTES DE L’ACTE I DEL DOSSIER DE LA REVISTA

La companyia Passabarret i la Circoteca, el grup Toc de Gresca que fa teatre de carrer, les clowns Marta Renyer i Nuria García, la maga Judith Trilirí, l’actor Fermí Fernández i els pallassos Pallapupas que visiten l’hospital omplen d’alegria i bon rotllo les 20 pàgines del Dossier de la nova revista que està a punt del sortir al carrer.

 

 

Per al FET 32 hem preparat altres continguts interessants, entrevistes i reportatges que també presentarem el dia 14 i que ja us avancem des d’aquí:

 

‘Barraquisme (in)visible’: un ampli reportatge d’una zona d’assentaments irregulars a l’extraradi de Tarragona on sobreviuen algunes persones en condicions molt precàries.

 

Entrevista a Joan Miquel Carrillo, enginyer tarragoní i expert en infraestructures ferroviàries: “El tercer fil no serà provisional”.

 

‘Fuga de talents en dansa’: Aleix Mañé i Orión Picó són els protagonistes d’una altra història de joves ballarins obligats a treballar fora del país.

 

‘Una finestra d’oportunitat’: entrem a la Fundació Topromi, que s’ha especialitzat en el treball d’arts gràfiques amb persones amb discapacitat intel·lectual.

 

‘Sabatilles desgastades’: quatre corredors (tres homes i una dona) ens expliquen què suposa participar des de fa més de vint anys a la Mitja Marató de Tarragona.

 

Us hi convidem! Segur que riurem i passarem una bona estona.

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here