18.2 C
Província de Tarragona
Dilluns, maig 27, 2024

Premien reportatges del ‘Fet’ sobre la cara social de l’esport

Activitats aquàtiques a les piscines municipals. La foto correspon al reportatge ‘En remull’. Foto: Pixelmoreno.

Tres reportatges sobre la cara social de l’esport, signats per Toni Cabanillas i publicats al FET a TARRAGONA, han obtingut un dels guardons dels Premis de Periodisme Jove Joan Marc Salvat. Aquests premis els convoca Reusdigital, LANOVA Ràdio i Infocamp en memòria del periodista que va morir a finals del 2015 en accident de trànsit i per estimular els treballs de joves menors de 27 anys en temes relacionats amb les comarques de Tarragona.

TONI CABANILLAS GUANYA UN DELS PREMIS DE PERIODISME JOVE JOAN MARC SALVAT

En aquesta edició del 2018, el col·laborador del FET Toni Cabanillas ha guanyat ex aequo el segon premi per un recull de tres articles publicats a la revista el darrer any:

 

‘En remull’, al voltant de l’oferta d’activitats aquàtiques a les sis piscines municipals de Tarragona.

‘Valors rodons’, sobre la tasca del Tarragona Handbol Club i Aurelio Tubilla al barri de Sant Salvador.

‘Amb el fang al coll’, parlant de les dificultats d’entrenament de la secció de rem del Club Nàutic Tarragona.

Aurelio Tubilla fa un gran tasca al barri de Sant Salvador. La imatge correspon al reportatge ‘Valors rodons’. Foto: David Oliete.

Els tres reportatges, publicats als número 27, 28 i 30 del FET, tenen com a denominador comú posar en valor la vocació social de la pràctica esportiva i valors com la integració, la salut, el benestar, l’educació, el respecte, la feina en equip i la solidaritat.

 

Els articles de Toni Cabanillas comparteixen segon premi amb un treball de Laia Molné. El primer premi, també ex aequo, ha anat a les mans de Joel Gomis i Helena Gasull. També s’ha concedit un guardó a Anna Fortuny per la seva trajectòria i projecció i el premi d’Òmnium Cultural a Joan Gomis i Rut Guerrero.

Els remers del Nàutic s’entrenen a la desembocadura del Francolí. Foto: Pixelmoreno.

Els premis Joan Marc Salvat són una magnífica iniciativa dels tres mitjans de comunicació esmentats, amb el suport de l’ajuntament de La Selva del Camp, per fomentar la feina dels periodistes més joves i d’alumnes d’estudis relacionats amb el periodisme i la comunicació.

 

L’any passat, un altre col·laborador del FET, Arnau Martínez, va guanyar un dels guardons de la segona convocatòria amb un recull d’entrevistes. El propi Martínez va publicar al FET aquest article dedicat al Joan Marc.

 

I el 2016, en la primera edició dels premis, el col·laborador del FET Enric Garcia Jardí va rebre una menció especial del jurat pel reportatge ‘El retaule de les emocions’ sobre l’Esbart Santa Tecla, publicat al número 19 de la revista.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here