23.5 C
Província de Tarragona
Dissabte, juliol 13, 2024

Laura Rosel i la seva inesperada sortida del ‘Preguntes freqüents’

La periodista Laura Rosel. Foto de Cesc Sales cedida pel Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Laura Rosel, que fins al desembre va presentar el programa ‘Preguntes freqüents’ de TV3, visita aquest dimecres Tarragona per obrir el cicle ‘Experiència de Periodista’. Amb tota probabilitat, Rosel haurà de respondre preguntes en relació a la seva sortida inesperada i polèmica del programa televisiu dels dissabtes a la nit.

 

La jove periodista ha presentat i codirigit durant el 2018 un programa revelació, líder en la seva franja horària durant tota la temporada. En la seva intervenció a Tarragona parlarà dels convidats i funcionament del FAQS, del paper de les xarxes socials, de la presència de la dona als mitjans i de la seva trajectòria, que va arrencar a la ràdio local i va seguir a RAC1 i 8TV.

La presentadora de TV enceta aquest dimecres a Tarragona el cicle ‘Experiència de Periodista’

La xerrada de Laura Rosel tindrà lloc aquest dimecres 20 de febrer a les 19 hores a l’Antiga Audiència i la presentarà Esteve Giralt, periodista de RAC1, La Vanguardia i FET a TARRAGONA. D’aquesta manera es posarà en marxa el cicle ‘Experiència de Periodista’, que organitza la demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, amb el patrocini de Repsol i la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona i la càtedra URV d’Excel·lència en Comunicació.

 

Totes les xerrades són obertes al públic en general, i compten amb la participació d’estudiants de Periodisme de la URV.

 

La resta de convidats a l’Experiència de Periodista són:

Ricard Torquemada. Dilluns 25 de febrer a les 19h a l’Antiga Audiència. Dirigeix les transmissions dels partits del Barça a Catalunya Ràdio després de divuit anys treballant-hi al costat de Joaquim Maria Puyal. És periodista de la secció d’esports de l’emissora pública des de 1996.

Carlos Enrique Bayo. Dilluns 4 de març a les 19h a Casa Canals. Periodista d’investigació al diari Público. Ha estat corresponsal a Washington i Moscou i enviat especial a diversos conflictes internacionals.

Emilio Morenatti. Dilluns 11 de març a les 19h a l’Antiga Audiència. Fotoperiodista amb més de 25 anys de trajectòria en diverses zones del món. Dirigeix el departament de fotografia de l’agència The Associated Press a Espanya i Portugal.

El periodista Ricard Torquemada. Foto: Catalunya Ràdio.
Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here