21.9 C
Província de Tarragona
Diumenge, juny 16, 2024

Visita comentada a la pedrera del Mèdol

Vista de la pedrera del Mèdol. Autor: Pepo Segura.

El FET a TARRAGONA organitza una nova activitat cultural per als subscriptors de la revista. Es tracta d’una visita comentada a la pedrera del Mèdol, un dels monuments declarats Patrimoni Mundial per la Unesco l’any 2.000. El guia tornarà a ser el catedràtic d’Arqueologia de la URV, Joaquin Ruiz de Arbulo.

El passeig amb el professor Ruiz de Arbulo tindrà lloc diumenge 2 de juny a les 10,30 h

L’activitat tindrà lloc diumenge 2 de juny a les 10,30 del matí. El punt de trobada serà l’aparcament situat al costat de l’àrea de servei de l’autopista, tal com s’indica en aquest plànol dáccés des de la rotonda de La Mora:

Vista aèria per accedir a l’aparcament del Mèdol, punt de trobada de la visita.

La visita guiada al Mèdol serà especial perquè els assistents podran baixar fins a la base de la pedrera i contemplar-ne de prop l’element més característic: l’Agulla, un monòlit de 16 metres d’alçada.

Les gestions del professor Arbulo amb l’empresa propietària del jaciment i concessionària de l’autopista han permès organitzar aquesta activitat excepcional a un indret de parets verticals i un microclima propi.

Les places són limitades. Cada subscriptor pot reservar dues places. Les persones interessades en la visita han d’enviar un correu a

subscripcions@fetatarragona.cat

 

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here