23.7 C
Província de Tarragona
Diumenge, juny 16, 2024

El llibre de la Tecla, un nou regal per a subscriptors

Coberta del llibre publicat per Cossetània.

El llibre ‘Tots som la Tecla’, de la periodista Laia Díaz, serà un dels més buscats i llegits aquestes festes. En un article de Jan Magarolas al FET conversem amb l’autora i us expliquem l’objectiu i alguns detalls de la publicació editada per Cossetània.

 

El llibre es presentarà dimarts 17 de setembre a les 19 hores a la plaça de les Cols, un dels espais més representatius de la Festa Major de Tarragona. La presentació anirà a càrrec de la també periodista Laia Poblado.

‘Tots som la Tecla’, de Laia Díaz, es presenta dimarts 17 a les 19h a la plaça de les Cols

Gràcies a Cossetània, disposem de tres exemplars per regalar entre els subscriptors de la revista FET a TARRAGONA. Les persones interessades heu d’enviar un correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat abans de la mitjanit d’aquest divendres 13.

 

El resultat del sorteig el donarem a conèixer dilluns 16 al matí. Els guanyadors hauran de passar a recollir el seu exemplar per l’acte de presentació de dimarts 17 a la tarda a la plaça de les Cols.

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here