22 C
Província de Tarragona
Dijous, juny 20, 2024

Un itinerari cultural pel cementiri de Tarragona

Foto: David Oliete.

El FET a TARRAGONA organitza una visita guiada al cementiri de la ciutat per conèixer la seva història i algunes curiositats del recinte. Gràcies a la Xarxa sanitària i social Santa Tecla -propietària de l’equipament-, proposem als subscriptors de la revista fer aquest recorregut cultural i artístic el proper diumenge 10 de novembre a les 11 del matí.

 

Organitzem una visita guiada a l’espai amb subscriptors del ‘FET’ per diumenge 10 de novembre

 

El guia de la visita serà Paco Tovar, de l’empresa Argos Serveis Culturals. L’activitat ens permetrà descobrir alguns dels personatges il·lustres i curiosos que estan sepultats al cementiri de Tarragona, construït després de la guerra del Francès als afores de la ciutat. Aquesta necròpolis compta amb un conjunt notable de sepulcres i làpides de gran valor artístic.

 

 

Un cop passada la festivitat de Tots Sants, el FET anuncia aquesta nova activitat cultural, exclusiva i gratuïta per als subscriptors. Les places són limitades i s’aniran cobrint per ordre d’inscripció.

 

Les persones interessades han d’enviar un correu a l’adreça

 

subscripcions@fetatarragona.cat

 

Cada subscriptor/a pot venir a fer la visita amb un acompanyant.

 

Aquest itinerari cultural pel cementiri forma part de les activitats complementàries que organitza el FET, un mitjà de comunicació que és molt més que una revista i un digital. En les darreres setmanes hem convocat, amb gran èxit de públic, una excursió a la pedrera del Mèdol i una visita a l’Observatori Blau.

 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here