28.9 C
Província de Tarragona
Dijous, juliol 18, 2024

L’atenció primària, protagonista del FET 38

Aspecte del CAP Jaume I a primera hora del matí, quan els pacients hi van a fer analítiques. Foto: David Oliete.

Han salvat el sistema sanitari públic. Suporten una forta pressió assistencial, la falta de recursos materials i personals, les queixes -a vegades, agressives- d’alguns pacients, i unes retallades excessives des de fa una dècada. I malgrat tots els entrebancs, la vocació de servei i l’alt grau de professionalitat els empeny a impulsar i liderar nous projectes.

 

Per aquestes i altres raons, els metges, les infermeres, les treballadores socials i els administratius de l’atenció primària a Tarragona són els protagonistes principals del número 38 de la revista FET a TARRAGONA que sortirà al carrer la propera setamana. Hi trobareu el testimoni d’una vintena llarga de professionals de la salut que no només recepten pastilles. També ofereixen empatia, proximitat i afecte a uns usuaris que continuen confiant en la sanitat pública.

La revista es presentarà en públic dimecres 13 a les 19,30h al vestíbul del Teatre Tarragona

A les portes de l’hivern, quan s’estén la campanya de vacunació de la grip, al FET visitem diversos centres d’atenció primària de Tarragona gestionats per l’Institut Català de la Salut i resseguim les passes del personal que fa possible que funcioni el sistema sanitari i busca nous reptes per fer-lo encara més eficient. Els periodistes Esteve Giralt, Gemma Palau, Jesús Jordi, Albert Ollés i David Oliete n’han elaborat quatre reportatges que configuren el dossier central de la revista.

 

El FET 38, amb molts altres continguts, el presentarem en públic dimecres 13 de novembre a les 19:30h al vestíbul del Teatre Tarragona. Un acte, com sempre, obert al públic en general i que aquesta vegada vol fer un petit reconeixement als professionals de la salut de l’atenció primària.

 

Però hi haurà molts altres convidats i també música en directe. Hi esteu tots convidats!!!

 

 

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here