Carregant ...

El ‘Fet’ col·labora amb un concurs de microrelats

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Imatge captada fa dos mesos a l’Escola de Lletres de Tarragona i publicada a l’últim número de la revista. Foto: Pixelmoreno.

Coincidint amb al diada de Sant Jordi, l’Escola de Lletres de Tarragona obre un concurs de microrelats destinat als seus alumnes. El premi per al guanyador/a del certamen és una subscripció anual a la revista FET a TARRAGONA i la publicació del microrelat al nostre portal web.

Regalem una subscripció anual a la revista al guanyador/a del concurs de l’escola de lletres

Els textos han d’ocupar una màxim de sis línies i han de fer referència a una de les quatre imatges que proposen les promotores del concurs i que podeu veure en aquest article. Els relats han d’estar escrits en llengua catalana, han de ser inèdits i els autors n’han de garantir l’originalitat.

Els textos s’hauran d’enviar per correu electrònic a l’adreça info@escoladelletres.cat abans de les 24h del dissabte 2 de maig. Un jurat format per Lurdes Malgrat, Joan Rioné, Jordi Vinyals i Adrià Targa decidirà el guanyador/a del certamen, i el veredicte es donarà a conèixer el divendres 8 de maig a través de les xarxes socials de l’Escola de Lletres.

El FET col·labora en la promoció i difusió del concurs i aporta l’obsequi d’una subscripció durant tot un any a l’alumne de l’escola que decideixi el jurat. D’aquesta manera, el FET manté el seu compromís amb la cultura de Tarragona i, en especial, amb el món de les lletres.

L’últim número de la revista, presentada just abans de la declaració de l’estat d’alarma, va publicar el dossier ‘El plaer d’escriure’ i entre els reportatges n’hi havia un dedicat precisament a la tasca de l’Escola de Lletres signat pel periodista Toni Cabanillas. Aquí, en aquest enllaç el podeu llegir.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *