20 C
Província de Tarragona
Dimecres, abril 24, 2024

Una subscripció anual al ‘Fet’, de regal

Josep Maria Torres, al mig, acompanyat de Lurdes Malgrat (Escola de Lletres) i Ricard Lahoz (Fet a Tarragona). Foto: Maria Roig.

El guanyador del primer concurs de microrelats que organitza l’Escola de Lletres de Tarragona ja té el seu premi: la subscripció anual a la revista FET a TARRAGONA.

Josep Maria Torres, del Morell i alumne del centre, ha rebut el número 41 de la publicació de mans del director del FET, Ricard Lahoz, i en presència de la directora de l’entitat, Lurdes Malgrat.

Premi per a Josep Maria Torres, guanyador del concurs de microrelats de l’Escola de Lletres

La trobada, mantenint les distàncies de seguretat que requereix el moment, s’ha produït a l’interior de l’Antic Ajuntament, on té la seu l’Escola de Lletres de Tarragona.

Amb aquesta col·laboració, el FET vol estrènyer els lligams amb els alumnes i professors d’una entitat que promou la lectura i l’escriptura i vol tenir un paper encara més rellevant en el panorama cultural de la ciutat.

Torres ha guanyat el concurs de microrelats a criteri del jurat format per Joan Rioné, Adrià Targa, Jordi Vinyals i Lurdes Malgrat.  El jurat ha valorat especialment del text guanyador “la seva originalitat, la seva estructura i la seva correcció lingüística, així com per la seva trama interessant i final inesperat”.

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here