14.9 C
Província de Tarragona
Dimecres, abril 24, 2024

El ‘Fet’ organitza el primer acte de l’era post covid

Casa del Guarda del Pont del Diable. Foto: Tarragona Turisme.

El FET a TARRAGONA convoca el primer acte amb públic de l’era post covid. Organitzat conjuntament amb Limonium, el FET us proposa assistir a la trobada ‘Idees per a la Tarragona post covid’ amb dos ponents que han signat articles molt interessants durant les últimes setmanes: Jordi Jaria i Manzano, professor de dret constitucional i ambiental de la URV, i Eduardo Soler García de Oteyza, enginyer agrònom.

Us convidem, prèvia inscripció, a una trobada amb Jordi Jaria i Eduardo Soler al parc del Pont del Diable

La trobada tindrà lloc aquest divendres 12 de juny a les 19 hores a la terrassa de la Casa del Guarda del Parc Ecohistòric del Pont del Diable. Hem triat aquest espai natural per oferir la màxima seguretat als assistents i per gaudir d’un entorn únic a Tarragona. L’acte és obert a tothom, no només als subscriptors del FET.

L’acte tindrà lloc aquest divendres 12 de juny a les 19h i és obert a tothom, però amb inscripció prèvia

Per adaptar-nos a les circumstàncies actuals, demanem una inscripció prèvia enviant un correu a l’adreça:

subscripcions@fetatarragona.cat 

indicant el nom de les persones que hi vulguin assistir. Les places són limitades per garantir el distanciament físic i el desenvolupament de l’acte amb comoditat.

A la xerrada parlarem de les oportunitats per repensar Tarragona després de la pandèmia

La trobada al Pont del Diable la convoquem després de la bona rebuda que han tingut aquests articles i altres publicats al FET en format digital durant l’etapa del confinament. Articles que reflexionen sobre el món posterior a la pandèmia i les oportunitats que s’ofereixen a una ciutat com Tarragona per repensar-la en diversos àmbits.

Us convidem a l’acte, prèvia inscripció. Amb moltes ganes de trobar-nos al cap de tres mesos en un espai natural de gran valor sense sortir del terme municipal de Tarragona. Us hi esperem!

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here