22.5 C
Província de Tarragona
Dijous, juny 30, 2022

Una nova visita guiada per als subscriptors del ‘Fet’

Foto: Alberich Fotògrafs. Tarragona Turisme.

SEGONA VISITA GUIADA: DIVENDRES 17 DE JULIOL A LES 20 hores.

Adults: 3 euros. Menors de 14 anys: gratuït

Enviar correu a l’adreça:

subscripcions@fetatarragona.cat 

 

L’empresa Limonium, que gestiona el Parc Ecohistòric del Pont del Diable, prepara una visita guiada exclusiva per a un grup de subscriptors del FET a TARRAGONA. L’activitat, conduïda per l’enginyer agrònom Eduardo Soler, tindrà lloc dijous 16 de juliol a les 20 hores.

L’activitat, amb un preu de 3 euros pels adults i gratuïta pels nens, tindrà lloc dijous 16 a les 20 hores

La visita té com a objectiu donar a conèixer els elements del patrimoni cultural i natural d’aquest espai propietat de l’ajuntament de Tarragona. Al llarg del recorregut, aprendrem sobre els germans Puig i Valls i les restes del jardí romàntic que hi van ubicar, visitarem una petita pedrera romana, coneixerem les adaptacions de la flora mediterrània a la sequera i interpretarem el Pont del Diable, una de les obres més importants que els romans van deixar a la Mediterrània Occidental.

Cal recordar que enguany se celebra el vintè aniversari de la declaració de Patrimoni Mundial per part de la Unesco (l’aqüeducte de les Ferreries en forma part del conjunt) i que aquest 2020 també es commemora el centenari de la mort de Rafael Puig i Valls.

La visita inclou les restes del jardí romàntic, una petita pedrera romana i l’aqüeducte

L’activitat té un preu especial de 3 euros per als subscriptors de la revista i acompanyant. I els menors de 14 anys poden participar a la visita de manera gratuïta. El pagament es farà efectiu abans de l’inici de la visita, a la Caseta del Guarda, punt de trobada.

Per apuntar-s’hi cal enviar un correu a

subscripcions@fetatarragona.cat

Amb aquesta convocatòria, el FET continua promovent aquest estiu la difusió del patrimoni de Tarragona (cultural i natural) entre els seus lectors. En aquesta ocasió, amb l’empresa que gestiona el Parc Ecohistòric del Pont del Diable.

 

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here