Carregant ...

Les imatges de la visita al Pont del Diable

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Autor de totes les fotos: Ricard Lahoz.

Una cinquantena llarga d’amics i amigues del FET a TARRAGONA s’han apuntat a les visites guiades d’aquest dijous i divendres al Parc Ecohistòric del Pont del Diable que la revista ha organitzat conjuntament amb Limonium, gestors d’aquest espai de titularitat pública amb un gran patrimoni natural i històric.

L’enginyer agrònom, Eduardo Soler, és el guia que condueix la visita, que arrenca a la Casa del Guarda amb una reivindicació del paper que van jugar fa més d’un segle els germans Puig i Valls. Del Rafael enguany es commemora el centenari de la seva mort. Considerat un precursor en la defensa del medi ambient, va ser el creador de la Festa de l’Arbre, com a eina educativa i popular a tot Catalunya. Tots dos, segons Soler, són “uns herois de la seva època” que Tarragona hauria de posar en valor.

Després, l’activitat planteja una mirada polièdrica al pont del Diable, amb unes vistes excel·lents que encara guanyen més a l’hora de la posta de sol, ressaltant els colors grogencs i ataronjats sobre la pedra del monument que també és Patrimoni Mundial des de fa vint anys. Llegendes i història de la Tarraco romana es barregen davant una obra que no deixa de ser espectacular a ulls de qualsevol visitant.

Aquí teniu més imatges de la visita d’aquest dijous:


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *