30.1 C
Província de Tarragona
Dissabte, juliol 20, 2024

Presentem el ‘FET’ 43 al jardí de Casa Canals

Jardí de Casa Canals, escenari de la presentació del número 43 d ela revista i del lliurament de les dues Distincions FET. Foto: Tarragona Turisme.

Després de sis mesos, tornem a presentar en un acte públic la revista FET a TARRAGONA. En aquest cas, el número 43, que ens serveix per celebrar amb els lectors i amb la ciutat en general el nostre setè aniversari. L’acte tindrà lloc aquest dimarts 8 de setembre a les 19,30h al jardí de Casa Canals.

La presentació de la revista és possible gràcies al suport de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona. Hem buscat un espai exterior i segur, amb un aforament limitat per mantenir les mesures de seguretat i higiene i on el públic assistent s’hi senti còmode.

L’acte tindrà lloc dimarts 8 a les 19,30h amb aforament limitat i inscripció prèvia

Tenint en compte que les places són limitades i que no s’hi podrà accedir lliurement, els subscriptors del FET que vulguin venir a la presentació han d’enviar un correu a l’adreça

subscripcions@fetatarragona.cat

Cada subscriptor/a pot venir amb un acompanyant. Al correu s’ha d’especificar amb claredat el nom de les dues persones. Les inscripcions es faran per ordre d’arribada de les peticions fins a completar l’aforament.

Lliurarem les distincions ‘Fet’ del 2020 a les infermeres i celebrarem el setè aniversari

L’acte al jardí de Casa Canals serà molt més que la presentació del número 43 de la revista: hi haurà també un reconeixement a les infermeres a través de les dues Distincions FET 2020. Els diplomes volen agraïr la feina i l’esforç d’aquestes professionals sanitàries davant la pandèmia i recordar que aquest 2020 se celebra l’Any Internacional de la Infermeria.

Recolliran els diplomes les representants dels serveis d’infemeria de l’Institut Català de la Salut (hospital Joan XXIII) i la Xarxa Santa Tecla. L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, assistirà a l’acte i farà el lliurament de les distincions.

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here