22.8 C
Província de Tarragona
Dijous, juliol 25, 2024

Distincions ‘Fet’ 2020 a les infermeres de Tarragona

Els vuit representants dels serveis d’infermeria de l’Institut Català de la Salut i GiPPS (hospital Joan XXIII) i Xarxa Santa Tecla. Foto: David Oliete.

Els serveis d’infermeria aplegats al voltant dels hospitals Joan XXIII i Santa Tecla reben les Distincions FET 2020. La revista reconeix la tasca d’aquest col·lectiu sanitari per afrontar amb grans dosis de professionalitat, vocació i sacrifici la crisi derivada de la Covid-19 i per agrair la seva aportació a la salut de la població en general en l’Any Internacional de la Infermeria.

La revista reconeix la feina i vocació de les professionals de Joan XXIII i Santa Tecla

Els dos diplomes es van lliurar aquest dimarts al vespre al jardí de Casa Canals, en el marc de l’acte de presentació del número 43 del FET a TARRAGONA i davant d’una seixantena llarga de persones. El reconeixement va adreçat a les infermeres dels centres hospitalaris, l’atenció primària i els equipaments sociosanitaris i residències que gestionen l’Institut Català de la Salut i la Xarxa Santa Tecla.

Jesús Esteve, director d’Infermeria de Joan XXII, adreça unes paraules als assistents en presència d’Eva Sánchez, Rihan Boulounaur, Elsa Madrigal i l’alcalde Ricomà. Foto: David Oliete.

Van rebre els diplomes Jesús Esteve, director del servei d’Infermeria de Joan XXIII i l’empresa GIPSS. Eva Sánchez, infermera de l’hospital. Rihan Boulounaur, infermera del Sociosanitari Francolí, i Elsa Madrigal, infermera d’Atenció Primària de l’ICS. Pel que fa a Santa Tecla, van assistir Sílvia Ferrer, directora d’Infermeria. Meritxell Benaiges, de l’hospital Santa Tecla. Georgina Escolà, de les Residències Llevant i Ponent, i Belén Vargas, d’Atenció Primària de Llevant.

Paraules de Sílvia Ferrer, directora d’Infermeria de la Xarxa Santa Tecla, després de rebre el diploma acompanyada de Meritxell Benaiges, Georgina Escolà i Belén Vargas. Foto: David Oliete.

Jesús Esteve i Sílvia Ferrer van adreçar unes paraules als assistents per agraïr la distinció del FET en un any tan dur per a aquests professionals que s’han hagut d’adaptar contínument a les circumstàncies. La Covid-19, probablement, ha comportat un més gran reconeixement per part de la societat de la seva feina de cura i atenció a les persones. El públic va dispensar un càlid aplaudiment a les vuit representants del sector i l’alcalde Pau Ricomà els va donar les gràcies en nom de tota la ciutadania per l’esforç i la qualitat humana i professional que estan demostrant especialment durant aquests mesos de pandèmia.

Lliurament del diploma a les infermeres vinculades a l’ICS. Foto: David Oliete.

Les Distincions FET han volgut arribar a tots els àmbits de la infermeria. Per això els diplomes els van recollir professionals que treballen als centres hospitalaris, a l’atenció primària, a sociosanitaris i a residències. Una pluralitat que reforça la rellevància de la seva tasca.

L’alcalde lliura el diploma a les infermeres de Santa Tecla. Foto: David Oliete.

Aquestes són les terceres distincions que lliura el FET a TARRAGONA. El 2018 es va premiar la feina de Xavier Gonzàlez i Ester Roca, com a directors del Concurs de Castells, i de l’historiador Jordi Piqué, director de l’Arxiu Municipal de Tarragona. I el 2019 es va distingir la trajectòria del Festival Internacional de Teatre de Tarragona i el Nàstic Genuine.

La periodista Laia Poblado va fer lectura dels motius per distingir la tasca de les infermeres. Foto: David Oliete.
Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here