7.5 C
Província de Tarragona
Divendres, gener 28, 2022

Nova activitat del ‘Fet’: anem a ‘veure’ el Seguici

La Mulassa i l’Àliga juguen el dia de Santa Tecla pels carrers de Tarragona. Aquesta imatge no es repetirà enguany, Foto: David Oliete.

Enguany, el Seguici Popular de Tarragona no podrà fer les seves habituals sortides per Santa Tecla dels dies 22 i 23 de setembre a causa de la pandèmia de la Covid-19. Com a alternativa, des del FET us proposem realitzar un recorregut pels seus espais habituals, tot comentant alguns aspectes de les seves cercaviles i professons.

Els subscriptors de la revista poden fer un recorregut guiat per la Cercavila de Santa Tecla

L’activitat, adreçada als subscriptors i subscriptores de la revista, la realitzarem aquest dimecres 16 de setembre a les 19 hores. El punt de trobada serà la plaça de la Font, davant l’Ajuntament, i l’itinerari serà similar al que fan els elements del Seguici a la Cercavila de Santa Tecla: baixada de la Misericòrdia, Major, plaça de les Cols, Merceria, plaça del Fòrum, Santa Anna, plaça del Rei i baixada Peixateria.

L’activitat tindrà lloc aquest dimecres 16 a les 19h, amb sortida a la plaça de la Font

La passejada, amb totes les mesures sanitàries de prevenció, estarà guiada per Salvador Fà, membre de la Comissió del Seguici Popular i coordinador dels actes de celebració dels 700 anys de l’entrada del Braç de Santa Tecla previstos per l’any vinent.

El preu de l’activitat és de 3€ per als adults i d’1€ per als menors de 10 anys.

El pagament es farà en efectiu abans de l’inici de l’activitat. El nombre de places és limitat per respectar la seguretat de l’activitat.  Cal portar-hi mascareta.

Les inscripcions s’han de fer enviant un correu a l’adreça

subscripcions@fetatarragona.cat

Amb aquesta activitat, el FET a TARRAGONA vol contribuir a difondre la cultura popular i els elements del Seguici en un any excepcional com aquest. Apostem per Santa Tecla, apostem per la cultura segura.

 

Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here