18.8 C
Província de Tarragona
Diumenge, maig 26, 2024

Visita guiada al Port amb el seu president

L’embarcació Tarragona Blau. Foto: Ricard Lahoz.

El FET a TARRAGONA convida a un grup de subscriptors a participar en una visita a les instal·lacions del Port, acompanyats del seu president Josep Maria Cruset. La iniciativa vol commemorar el 150è aniversari de la creació de la Junta d’Obres del Port, antecessora de l’actual Autoritat Portuària de Tarragona, coneixent amb més detall les interioritats i els potencials d’un dels motors econòmics de la ciutat.

L’activitat és gratuïta i tindrà lloc aquest dissabte 10 d’octubre a les 11 del matí a bord de l’embarcació ‘Tarragona Blau’. El punt de sortida i arribada serà davant del Serrallo. A causa de les mesures sanitàries, l’aforament és molt limitat.

Les persones interessades han d’enviar un correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat

Cada subscriptor/a pot venir amb un acompanyant. Les inscripcions seran admeses per ordre d’arribada fins a completar l’aforament.

La passejada guiada per Josep Maria Cruset és un pas previ a la publicació en el número 44 del FET d’un ampli dossier dedicat a la vessant cultural del Port de Tarragona. A més dels 150 anys de la creació de la Junta d’Obres del Port, la revista vol commemorar altres dates significatives: el 20è aniversari del Museu del Port i del 30è aniversari de l’Arxiu del Port.

El FET 44 sortirà al carrer a principis de novembre.

La visita permetrà conèixer el potencial econòmic del Port. Foto: Ricard Lahoz.
Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here