14.4 C
Província de Tarragona
Divendres, gener 28, 2022

‘La gavina’, un regal teatral per als subscriptors del ‘FET’

Melisa Salvatierra amb Nao Albert, en un moment de ‘La gavina’. Foto: cedida.

Amb la reobertura dels equipaments culturals, es repren la programació del Teatre Tarragona. I abans que arribi Nadal, volem fer un regal de teatre als subscriptors del FET. Us convidem a veure el muntatge La gavina,  dirigit per Àlex Rigola en una versió lliure de l’obra d’Anton Txékhov. La representació tindrà lloc dissabte 19 de desembre a les 20,30 hores.

La funció de l’obra, dirigida, per Àlex Rigola, tindrà lloc dissabte 19 de desembre a les 20,30h

L’obra parla de l’amor pel teatre, de les il·lusions i frustracions, de l’ambició i la decadència professional. A l’escenari, tres actrius, dos actors i un dramaturg-director parlant dels seus desitjos i experiències. No interpreten cap paper sinó que s’interpreten a ells mateixos. Són Melisa Salvatierra, Mónica López, Nao Albet, Pau Miró, Xavi Sáez i Roser Vilajosana.

L’espectacle parla de l’amor pel teatre i de les il·lusions i frustracions professionals

Melisa Salvatierra, com la resta de companys, fa d’ella mateixa a La gavina: és la seva primera experiència professional després d’haver interpretat papers petits en sèries de televisió. Explica al FET que, després de treballar de cambrera i de cangur, aquest 2020 li ha canviat la vida en assumir el paper de la Nina, una jove actriu amb molta il·lusió per la vida i el teatre. La pandèmia ha cancel·lat moltes funcions, però l’obra dirigida per Rigola li ha obert les portes a altres projectes a Madrid.

Disposem de tres entrades dobles per sortejar entre els lectors de la revista

La gavina és un dels espectacles programats dins del cicle ‘Nadal al Teatre’. Per celebrar la reobertura del Tarragona, amb totes les condicions sanitàries i de seguretat necessàries, l’àrea de Cultura de l’Ajuntament i el FET us hi conviden. Disposem de tres entrades dobles per veure el muntatge de Rigola.

Si voleu participar en el sorteig, podeu enviar un correu a l’adreça electrònica

subscripcions@fetatarragona.cat

abans de les 22 hores de dijous 17. L’endemà farem públic els noms dels guanyadors/res.

Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here