13.8 C
Província de Tarragona
Dimecres, febrer 21, 2024

El ‘Fet’ regala l’últim exemplar del llibre de Fer-vi

Al mig del grup, la guanyadora del llibre, Carme Casanova. L’acompanyen, d’esquerra a dreta: Ram Giner, Sara Padrell, Rafael Vidal, Josep Ferrer Fer-vi i Jordi Gavaldà, d’Insitu Comunicació. Foto: Ricard Lahoz.

Llibre exhaurit. No en queden exemplars. Des del cap de setmana ja no es troba el llibre ‘Fotos Fer-vi, Tarragona 1965-2015’. Ha estat un èxit rotund com a regal en aquestes festes nadalenques i el mig miler llarg d’exemplars impresos han volat de les mans des de la seva presentació el passat 14 de desembre.

Així que el FET ha regalat aquest dimarts, vigília de Reis, l’últim exemplar del llibre, gràcies a Insitu Comunicació, que l’ha editat. La subscriptora de la revista que havia guanyat el sorteig, Carme Casanova Dols, l’ha rebut en companyia del propi Josep Ferrer, Fer-vi, i dels dos autors del llibre, Ram Giner i Rafael Vidal.

Lliurem un doble regal de Reis a la subscriptora Carme Casanova Dols

La Carme també s’ha emportat de regal el calendari 2021 que edita Gràfiques Gibert amb una foto antiga de Tarragona. A la trobada també ha participat Sara Padrell Sánchez, familiar de la Carme, que obté d’obsequi mig any de subscripció al FET. Per aquesta raó, ha rebut un exemplar de l’última revista publicada.

El lliurament dels regals l’hem convocat a la porta de l’emblemàtica botiga de fotos del Cós del Bou, tancada des de fa cinc anys. El mateix escenari de l’article de Jan Magarolas que explica les característiques d’un volum que, sense dubte, ha estat el regal de molts tarragonins aquestes festes.

Així us desitgem uns Bons Reixos!

La trobada s’ha fet davant l’emblemàtica botiga del Cós del Bou tancada des de fa 5 anys. Foto: Ricard Lahoz.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here