12.7 C
Província de Tarragona
Dilluns, abril 22, 2024

Us convidem al concert de l’OBC dedicat a Pau Casals

Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC).

L’octubre del 1920 es va celebrar a Barcelona el primer concert de l’Orquestra Pau Casals, conjunt que va esdevenir el germen de l’actual OBC (Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya). Aquella formació, fins que es va dissoldre a causa de la Guerra Civil el 1936, va ser una orquestra de referència internacional, dirigida pel mestre Casals.

El concert tindrà lloc aquest dissabte 27 de febrer al Teatre Tarragona

Cent anys després, l’OBC porta a Tarragona el concert ‘Les músiques de Pau Casals’ amb la mezzosoprano catalana Anna Alàs i sota la direcció de l’alemany Alexander Liebreich. El concert tindrà lloc aquest dissabte 27 de febrer a les 20,30h. al Teatre Tarragona.

Interpretaran Divertimento per a orquestra, op. A-32, de Joan Manén.  Les Sis cançons populars catalanes de Robert Gerhard, que es van estrenar sota la batuta de l’autor el 1931, al Palau de la Música. I la Simfonia núm. 1 en Do, op. 21, de Ludwig van Beethoven. La música d’aquest compositor va ser un dels pilars de l’orquestra Pau Casals.

La mezzosopranoa Anna Alàs interpretarà ‘les músiques de Pau Casals’

Aquest concert  tan especial de la Nacional de Catalunya obre la programació musical de la temporada hivern-primavera 2021 al Teatre Tarragona. Per celebrar-ho disposem d’un obsequi per als subscriptors del FET: dues entrades dobles de regal.

Si vols participar en el sorteig de les invitacions, pots enviar un correu a l’adreça

subscripcions@fetatarragona.cat

abans de les 20h. d’aquest dijous 25 de febrer. L’endemà farem públic els noms dels guanyadors.

Anna Alàs i Jové, mezzosoprano.
Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here