15.7 C
Província de Tarragona
Diumenge, abril 7, 2024

Activitat cultural per a subscriptors a la vora del mar

L’Escala Reial, els canons i l’edifici de l’antiga duana són elements patrimonials del Port de Tarragona. Foto: David Oliete.

En el seu afany de ser molt més que una revista i un mitjà digital, el FET a TARRAGONA continua organitzant activitats culturals per als subscriptors. Recuperant els continguts de la revista 44 del passat hivern (la portada duia per títol ‘Un mar de cultura’), us convoquem ara a una visita guiada per alguns dels elements patrimonials del Port de Tarragona.

Organitzem una visita guiada per la ruta patrimonial del Port

Sota la direcció de Coia Escoda i Mercè Toldrà, responsables de l’Arxiu i el Museu del Port respectivament, coneixerem detalls de la ruta patrimonial que va arrencar l’any 2000 i que ja compta en l’actualitat amb un total de 24 edificis o elements singulars. Precisament, per fer-ne més difusió, l’Autoritat Portuària ha publicat una guia dins la col·lecció Petit Format.

L’activitat tindrà lloc dimarts 1 de juny a les 19 hores

Aprofitant les moltes hores de llum solar i l’atractiu dels vespres a la vora del mar, organitzem l’activitat pel proper dimarts 1 de juny a les 19 hores. El punt de trobada serà l’Escala Reial. La passejada culminarà a l’últim element senyalitzat, la pedra d’escullera situada a la rotonda del Km0 camí del Far de la Banya.

Les places són limitades. Les persones interessades heu d’enviar un correu a

subscripcions@fetatarragona.cat 

Cada subscriptor/a pot venir amb un acompanyant. Les places són limitades.

L’activitat -que és gratuïta-  la podem realitzar un cop superada l’etapa de més restriccions de la pandèmia i gràcies a la implicació del Port de Tarragona i, especialment, de la Coia Escoda i la Mercè Toldrà, sempre disposades a divulgar el seu patrimoni històric i cultural.

 

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here