Advertisement Advertisement Advertisement
16.6 C
Província de Tarragona
Divendres, març 24, 2023

El Tinglado 2 reobre com a sala d’exposicions

Les tres obres guanyadores del Premi de Fotoperiodisme Mañé i Flaquer 2020. Foto: Col·legi de Periodistes.

Reobre el Tinglado 2 com a sala d’exposicions i amplia l’oferta cultural del Port de Tarragona. L’espai, que ha acollit temporalment el museu del Port mentre es feien les obres del nou equipament, torna a bullir d’activitat. En aquest cas, amb una mostra del millor fotoperiodisme de les comarques de Tarragona.

Una mostra del millor fotoperiodisme de Tarragona amplia l’oferta cultural del Port

Els efectes del temporal Gloria, l’explosió a Iqoxe, la riuada que va impactar a l’Espluga de Francolí o els efectes de la pandèmia del coronavirus són els principals temes que aborden les 48 imatges que formen part de la mostra.

Imatges relacionades amb la devastació de temporals i riuades. Foto: Ricard Lahoz.

Són obres presentades per un total de 13 fotoperiodistes als Premis Mañé i Flaquer, que organitza l’ajuntament de Torredembarra i la demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya. L’any passat es va convocar per primera vegada la categoria de Fotoperiodisme Camp de Tarragona.

A l’exposició es poden veure imatges, ja publicades al FET, com la de la dreta, de David Oliete, en plena pandèmia. Foto: Ricard Lahoz.

A l’exposició, patrocinada per per Repsol,  es pot veure la imatge guanyadora del concurs: ‘Explosió, de David Oliete, company del FET. I les finalistes: ‘Soledat’ d’Alba Rodríguez i ‘Pont’ de Núria Torres.

Els altres professionals que hi participen són: Ariadna Escoda, Carles esporrin, Alicia Fàbregas, Xavi Jurio, Marc Lladó, Roger Segura, Josep Lluís Sellart, Pere Toda, Àngel Ullate i Tjerk Van Der Meulen.

La mostra acull 48 obres de 13 fotoperiodistes. Foto: Ricard Lahoz.

La mostra, que estarà oberta fins al 5 de setembre, és la primera que s’instal·la a la nova etapa del Tinglado 2 del Port. Abans d’acollir durant uns mesos el museu del Port, va ser la seu provisional del Centre d’Art Tarragona.

A partir d’ara, el Tinglado 2 el gestionarà directament l’Autoritat Portuària i oferirà programació constant d’exposicions, ampliant així l’oferta del Tinglado 1 i el Refugi 1 del Moll de Costa, i també la del nou museu del Port i la del Museu Nacional Arqueòlogic (al Tinglado 4).

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here