12.9 C
Província de Tarragona
Divendres, abril 12, 2024

Qui rebrà les Distincions ‘FET’ 2021?

Els vuit representants dels serveis d’infermeria de l’Institut Català de la Salut i GiPPS (hospital Joan XXIII) i Xarxa Santa Tecla, en el lliurament de les DISTINCIONS 2020. Foto: David Oliete.

Per quart any consecutiu, la revista FET a TARRAGONA fa un reconeixement a persones i col·lectius de la ciutat que destaquen per la qualitat de la seva feina i la projecció de ciutat. Les Distincions FET en els àmbits cultural i social es lliuren cada any, a inicis de setembre, en el marc de l’acte de presentació d’un número de la revista.

ELS DIPLOMES RECONEIXEN LA TASCA DE DUES ENTITATS ARRELADES A TARRAGONA

El 2018, les dues primeres distincions van recaure en el Concurs de Castells (la van recollir els seus directors, Xavier Gonzàlez i Ester Roca) i el Servei d’Arxiu i Documentació Municipal (la va recollir el seu màxim responsable, Jordi Piqué).

El 2019, es va lliurar el diploma en l’àmbit cultural al Festival Internacional de Teatre de Tarragona (FITT) i el diploma en l’àmbit social al Nàstic Genuine.

L’any passat, en el context de la pandèmia, el FET va decidir lliurar els dos diplomes a les infermeres de l’hospital Joan XXIII i les infermeres de l’hospital de Santa Tecla.

Aquest 2021, les dues Distincions recauen en:

Creu Roja de Tarragona, per afrontar amb grans dosis de professionalitat, vocació, coratge i voluntariat la crisi sanitària, social i econòmica de la Covid-19 i atendre els sectors més vulnerables de la societat.

Òmnium Cultural del Tarragonès, per la seva trajectòria de 50 anys de lluita i compromís amb la llengua i la cultura, i en defensa de la cohesió social i els drets fonamentals individuals i col·lectius.

Les Distincions FET 2021 es lliuraran el proper dimecres 8 de setembre a partir de les 19,30h al jardí de Casa Canals, en el marc de l’acte de presentació del número 49 de la revista.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here